Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Rosszul esik, hogy korulottem...

Mazipa kérdése:

Rosszul esik, hogy korulottem mindenki szul, vagy terhes, csak en nem! Hogyan torodjek bele?

Figyelt kérdés
Olyan hulyen erzem magam! Az egyik baratnom most szult, es orulok a boldogsaganak, meg e gyonyoru babajanak, de megis elszorul a szivem! Nem feltekenyseget erzek, inkabb igazsagtalansagot, vagy nem is tudom. Mi mar negy eve probalkozunk, es semmi nem tortenik, szedem a gyogyszereket, sportolok, jarunk dokikhoz, megis... en igyekszem nem ragorcsolni, csak ilyenkor, amikor egy-egy baratnom szul (es ugye van aki mar masodik, harmadik babat), akkor hiaba orulok nekik, en tiszta letargiaba esem. Nekunk miert nem sikerul? Tudom, hogy termeszet, meg minden, de a legrosszabb, hogy egyszeruen nincs kivel beszelnem sem errol, mert az egyetlen baratnom, akinek meg nincs epp babaja, harom het mulva szul!!!

2018. jan. 28. 22:35
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:

Szia kedves utolso!

Nem jartak utana a vetelesnek, mert egy hettel az esedekes utan jott meg, igy csak onnan tudtuk, hogy terhes voltam, hogy csinaltam tesztet, es ugye ez sajnos eleg gyakori. Az elotte levo pedig mehen kivul tapadt meg sajnos, az elegge osszetort tavaly.

Es bocsi, hogy ilyen keson irtam, csak meg vartam egy picit!

Kepzeld, kepzeljetek, babat varok! 😍😍😍

Pont ma egy hete, hogy voltunk az ultrahangon, akkor volt 5+6, es lattuk, ahogy gyonyoruen vert a kis szive! Meg most is konnybe labad a szemem! Ket het mulva kell megint menni, akkor mar kept is fogunk kapni a kis gyonyorusegunkrol! Mar alig varom! 💖💖💖

Persze most iszonyu lassan telnek a napok, de ez van, a lenyeg, hogy a picurka rendben legyen! ☺️☺️☺️

A legjobb az egeszben, hogy ha most megjott volna, akkor kezdtem volna el szedni azt a gyogyszert, de hala Istennek nem jott meg!

Aki babara var, mindenkinek azt kivanom, hogy minel hamarabb sikeruljon, es egeszseges babajuk legyen! 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

2019. jún. 21. 19:16
 32/35 anonim ***** válasza:
Drága Kérdező! Szívből gratulálok neked! :) Nekem is sikerült azóta, 10 hetes kismama vagyok. Próbáld meg nem túl aggódni (nekem ez ennyi várakozás után nem igazán megy) és élvezni! :) Kívánom, hogy minden rendben legyen! Néha írj!
2019. jún. 22. 14:55
 33/35 A kérdező kommentje:
Uuuu, de jo! Gratulalok en is! Bizony nehez nyugiban lenni, de a stressz nem segit ugysem. Boldog es konnyu babavarast kivanok! 😊
2019. jún. 23. 00:30
 34/35 KisJuc716 válasza:
Jajj de jó!! Szívből kívánom, hogy egészséges, mosolygós kisbaba legyen!! Vigyázzatok rá nagyon, pihenj sokat, sétálj, kapcsolódj ki! szurkolok nektek! 😙😙😙
2019. jún. 24. 20:31
 35/35 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom! 😊😊😊
2019. jún. 25. 01:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!