Rosszul esik, hogy korulottem mindenki szul, vagy terhes, csak en nem! Hogyan torodjek bele?
Szia kedves utolso!
Nem jartak utana a vetelesnek, mert egy hettel az esedekes utan jott meg, igy csak onnan tudtuk, hogy terhes voltam, hogy csinaltam tesztet, es ugye ez sajnos eleg gyakori. Az elotte levo pedig mehen kivul tapadt meg sajnos, az elegge osszetort tavaly.
Es bocsi, hogy ilyen keson irtam, csak meg vartam egy picit!
Kepzeld, kepzeljetek, babat varok! 😍😍😍
Pont ma egy hete, hogy voltunk az ultrahangon, akkor volt 5+6, es lattuk, ahogy gyonyoruen vert a kis szive! Meg most is konnybe labad a szemem! Ket het mulva kell megint menni, akkor mar kept is fogunk kapni a kis gyonyorusegunkrol! Mar alig varom! 💖💖💖
Persze most iszonyu lassan telnek a napok, de ez van, a lenyeg, hogy a picurka rendben legyen! ☺️☺️☺️
A legjobb az egeszben, hogy ha most megjott volna, akkor kezdtem volna el szedni azt a gyogyszert, de hala Istennek nem jott meg!
Aki babara var, mindenkinek azt kivanom, hogy minel hamarabb sikeruljon, es egeszseges babajuk legyen! 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!