Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Rosszul esik, hogy korulottem...

Mazipa kérdése:

Rosszul esik, hogy korulottem mindenki szul, vagy terhes, csak en nem! Hogyan torodjek bele?

Figyelt kérdés
Olyan hulyen erzem magam! Az egyik baratnom most szult, es orulok a boldogsaganak, meg e gyonyoru babajanak, de megis elszorul a szivem! Nem feltekenyseget erzek, inkabb igazsagtalansagot, vagy nem is tudom. Mi mar negy eve probalkozunk, es semmi nem tortenik, szedem a gyogyszereket, sportolok, jarunk dokikhoz, megis... en igyekszem nem ragorcsolni, csak ilyenkor, amikor egy-egy baratnom szul (es ugye van aki mar masodik, harmadik babat), akkor hiaba orulok nekik, en tiszta letargiaba esem. Nekunk miert nem sikerul? Tudom, hogy termeszet, meg minden, de a legrosszabb, hogy egyszeruen nincs kivel beszelnem sem errol, mert az egyetlen baratnom, akinek meg nincs epp babaja, harom het mulva szul!!!

2018. jan. 28. 22:35
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:

KEdves utolso!

Velem is nagyon hasonlo a helyzet.

En is au-pairkent kezdtem, meg eleve van egy ovonoi diplomam is, en is imadom a gyerekeket...

ENgem is kerdeztek mar parszor, hogy de miert vartam ennyit? Hat azert, mert nem volt kinek szulni, meg hova szulni! Engem elhagyott az apam, es lattam, anyum mennyit szenvedett egyedul, meg nekem is rossz volt, igy valahogy tudat alatt is mindig ovatos voltam. Nekem nagyon fontos volt, hogy hazassagba szulessen majd a gyermekem. Tudom, ez meg nem garancia, de a szivemnek ezt nem birtam megmagyarazani. Amikor mar 100%-ig biztos voltam a ferjemben, megismertem, tudtam, hogy ha velem nem is jonne ossze, de a gyereket sosem hagyna el, akkor -bar meg nem voltunk hazasok- elkezdtunk nem vedekezni. Meg egy ev sem telt le, de en elmentem dokihoz, de mind azt mondta, hogy fogyjak le. Mintha az olyan egyszeru lenne...

Ha csakranezek egy szelet sutemenyre, mar hizok vagy 2kilot, de fogyni.... ezek miatt a hulye hormonok miatt rohadt nehez! Pedig tenyleg csinalom, amit kell!

Mar vagy ot eve eleve tokre kerulom a hozzaadott cukrokat, es altalaban nem hasznalok cukrot. A ferjem tesz egy keveset a kaveba, teaba, de ennyi. Kb 5-6 kg az eves fogyasztasunk, es ebben benne vannak a sutemenyek, amiket neha napjan otthon sutok!

Az adagokat is levagtam. Mi nem eszunk levest meg masodikat, vagy ezt vagy azt... Feher kenyeret csak nagy ritkan eszem, ha nincs mas, megvan a napi min. 3, de altalaban 5x zoldseg-gyumolcs, es tavaly majusota hetente minimum 2x, de atlagban 3x jarok edzoterembe. Tehat odafigyelek! Erre tegnap meg kiderult, hogy magas lett a vernyomasom! A doki azt mondta, hogy genetika-tulsuly-stressz kombo miatt. Fogyjak le. Remek, mintha en nem tennek ellene.. meg ne stresszeljek! Hat ezt is olyan konnyu mondani! Ne nezz le! Az elmlt felevem tenyleg eleg stresszes volt mondjuk. De vegre van rendes munkam, ugyhogy az kilove. Azt mondta, foglaljam le magam... hat harom korusban eneklek, es meg hetente legalabb 3x igyekszem eljutni edzeni... ennel jobban nem birom lefoglalni magam... este, amikor lefekszem, igyis eszembe jut, hogy mindenki szul korulottem, csak en nem! Meg, hogy mit csinaljak tobbet, hogy fogyjak...

Mindegy is...

Most ott tartok, hogy meg most honap vegen elmegyek e klinikara, meghallgatlm, mit mond a doki, es utana jelentkezunk adoptalasra. Az is legalabb ket ev...

Hat ez van sajnos...

Kitartast es sok szerencset kivanok mindenkinek!

2018. febr. 3. 10:11
 22/35 anonim válasza:
Szia!Sikerült azóta a baba? Mi 5 és fél éve próbálkozunk, a testvéreim, a rokonaim sorban szülnek aminek nagyon Örülök, de ugyanazt érzem amit te is írtál .
2018. nov. 22. 20:43
 23/35 A kérdező kommentje:

Szia,

Vegigolvastam most az egeszet megint. A hangulatom hala Istennek sokkal jobb.

Sikerult egy baba, de sajnos mehen kivul tapadt meg. 😭😭😭

Juniusban lettem terhes. Aztan kaptam injekciot.. 😢😢😢

A bal petevezetomon van egy seb, valoszinuleg amiatt nem birt jo helyen megtapadni. Oszinten szolva ez sokkal jobba a padlora tett, mint az, hogy mindenki szul korulotte...

Rengeteget sirtam, de sajnos nem tudunk mit csinalni...

Azota mar letelt a harom honap, probalkozhatunk ujra, de azota sem jott meg, ugyhogy nincs ra eselyunk...

Decemberben megyek kontrollra, de ez inkabb ilyen beszelgetes a dokival, ahol majd felallitunk egy tervet. Mielott teherbe estem, pont akkor akartuk elkezdeni a monitirozos peteerest, valami gyogyszerrel.

Valoszinuleg ez lesz a kovetkezo lepes, meg esetleg egy petevezeto atfujos valami beavatkozas.

Mondjuk kicsit elment a kedvem az egesztol, de azota elkezdtem egy konyveloi sulit, meg ott a munka, meg a korus, ugyhogy azt senki sem mondhatja, hogy nem foglalom le magam...

Drukkolok nektek is nagyon! 😘😘😘

2018. nov. 23. 01:06
 24/35 anonim ***** válasza:

20# vagyok.

Nagyon sajnalom Kerdezo! De legalabb mar sikerult egyszer spontan! Ez is valami. Sikerul majd legkozelebb is, es akkor minden rendben is lesz!

Nekunk azota sincs semmi, pedig voltam nyaron atjarhatosagin, jo lett az eredmenyem, nekem nincs meg tulsulyom sem, vilag eletemben vekony voltam, pontosak a ciklusaim, megsem jon a baba. :(

2018. nov. 23. 18:05
 25/35 anonim ***** válasza:
82%
Szia! Én is Pcos/Ir-es vagyok. Egész életembe 3-6 havonta menstruàlok. Hiàba szedem a Meforàlt, diétàzok, mozgok. Viszont! Van egy 2 éves kisfiam aki spontàn sikerült. Hiàba menstruàltam ritkàn, mert ovulàcióm így is volt, csak épp az is olyan ritkàn mint a menstruàció. A lényeg, hogy tudd mikor van ovulàciód és akkor legyetek együtt vagy elötte 1-2 nappal. Ha szervi gond nincs akkor sikerül. Kitartàst, tudom mit érzel
2018. dec. 7. 13:55
 26/35 A kérdező kommentje:
Szia, koszi a biztatast! Aranyos vagy! Igyekszunk mi is. A heten voltam nodokinal. Termeszetesen, azt mondta, fogyjak le.. hat igyekszem. Harom honap mulva megyek megint. Vettek ujra vert, meg valoszinuleg nekem is lesz ilyen atjarhatosagi vizsgalat, es majd csak azutan lesz esetleg az a monitorozos gyogyszeres dolog... nekem altalaban faj, ha van peteeres, meg sokszor csak siman faj, es varom, hogy megjojjon, megsem jon. Ezt a reszet nem ertem... egyebkent a folyasbol eleg jol tudom, ha peteeresem van, mostmar tutira, mert juniusban is ugy sikerult. Csak hat, az injkcio utani verzes ota meg nem jott meg, es iden szerintem mar nem is fog... de ez van. Valahogy pedig muszaj lesz fogynom, mert szerintem addig semmit nem fognak csinalni...
2018. dec. 8. 00:24
 27/35 KisJuc716 válasza:
Szia! Hogy álltok a babaprojekttel?
2019. máj. 31. 21:54
 28/35 A kérdező kommentje:

Szia Juci,

Meg mindig probalkozunk. Az utolso nogyogyasz, aki Decemberben azt mondta, hogy fogyjak le, szulesi szabadsagra ment! 😂😂😂😂

Ugyhogy szerencsere marciusban egy masiknal voltam, aki kozolte velem, hogy fogyni csak a sovanyak szerint egyszeru! 😋😋😋

Es azonnal felirt nekem valami gyogyszert, azt hiszem, Chlomyd a neve, vagy valami ilyesmi. Majd akkor kell beszednem, ha megjott, es ez fog peteerest csinalni nekem. Most azt varom, hogy megjojjon. ☺️☺️☺️

A doki azt mondta, hogy ne aggodjak, mert garantalja nekem, hogy fel even belul a terhes-gondozason fogunk talalkozni. 😍😍😍 Ugy legyen! ☺️☺️

2019. jún. 1. 00:39
 29/35 A kérdező kommentje:

Aranyos toled, hogy meg ennyi ido utan is eszedbe jutottam! Egyebkent januarban is volt egy pozitiv tesztem, de mire dokihoz jutottam volna, meg is jott sajnos... 😢😢😢

Sebaj, remelem, az a gyogyszer majd segit! Most szerencsere azert eleg huzos par honapon vagyunk tul, a vizsgak kemenyek voltak, de most mar lehet lazitani. 😊😊😊

Nektek vannak amugy gyerkocok?

Majd mindenkeppen irok, ha sikerul, jo? ☺️☺️

2019. jún. 1. 00:42
 30/35 anonim ***** válasza:
77%
Szia! Istenem, nem könnyű a helyzeted! Orvosok nem szoktak idővel dobálózni, úgyhogy ha azt mondta féléven belül baba lesz, akkor lesz is! A vetéléseknek utána járt, hogy mi okozhatta?
2019. jún. 3. 08:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!