Betty0105 kérdése:
Lehetseges hogy terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Pcos,6cm-es mioma,valamint masfel cm-es polip.ezekkel "buszkelkedhetem"!10 eve probalok teherbe esni a ferjemmel minden rendben.tul vagyok 5 inszemen es most epp mutetre varok hogy megszabaditsanak a nem oda valo dolgoktol.a mensim kb 8 honapja rendszeres.sikeresen leadtam vagy 20 kg-t valoszinu az is segitett!29-32 napos ciklusaim vannak,es ovulalok is mert akkor irto nagy fajdalmaim vannak igy onnan tudom szamolni mikorra varhatom.ebben a honapban viszont nem ereztem ezt a fajdalmat es mar a 36.napon vagyok.a melleim fajnak es a hasam furin faj.egyszer olyan mintha gorcsolnek aztan meg mintha izomlazam lenne.ez valtakozik!szaraz vagyok de naponta talalok egy pici tejszeru folyast a bugyimon.aludni napok ota eberen alszom ami ram egyaltalan nem jellemzo!mindig mint akit agyonvertek de most folyton arra ebredek hogy szomjan halok!tesztet meg nem merek csinalni,10 ev alatt mar egy haz arat koltottem tesztekre es folyton csalodtam.szerintetek lehetseges hogy ennyi problemaval megis sikerult spontan teherbeesnem?elore is koszonom a valaszokat!2018. jan. 23. 21:31
1/8 anonim válasza:
Nem akarlak túlzottan biztatni, de pont így vagyok.
Pénteken már volt pozitív tesztem, ma a vérvétel is igazolta a terhességet..
Száraz vagyok odalent és 4 napja rosszul alszom, mert állandóan szomjas vagyok.
Csinálj egy tesztet, abból fogod csak megtudni biztosan!
2/8 A kérdező kommentje:
Azt hiszem varok meg 1-2 napot!remenykedem hogy en is ilyen szerencses leszek!neked pedig gratulalok!boldog babavarast!
2018. jan. 23. 21:53
3/8 anonim válasza:
Nagyon szépen köszönöm! Eléggé hihetetlen még számomra mert igazi terhes tünetem egyáltalán nincs.
4/8 A kérdező kommentje:
Lehet hogy ebben is szerencses leszel vagy csak meg tul korai es majd idovel jonnek!
2018. jan. 23. 22:06
5/8 anonim válasza:
Elhiszem, hogy nem akarsz csalódni egy esetleges negatív teszt láttán, de azt te is tudod, hogy nem a teszttôl függ, hogy terhes vagy-e. Már rég túl lehetnél ezen a bizonytalanságon, ha megcsináltad volna. Mi meg úgysem tudjuk. Drukkolok, szerintem tesztelj.
6/8 A kérdező kommentje:
Negativ😢
2018. jan. 23. 23:41
7/8 anonim válasza:
Annyira sajnálom! Esetleg egy reggeli teszt?
Első voltam
8/8 A kérdező kommentje:
Ha nem jon meg hetvegeig csinalok egyet reggeli vizeletbol.ha az is negativ akkor az orvosom szerint a mutet utan mar nem lesz akadalya hogy terhes maradjak.remelem igaza lesz!
2018. jan. 24. 05:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!