Pénteken lesz a PCT tesztünk. Ha pozitív lesz, de minden más érték jó, esélyes még az inszeminációs terhesség?
Szia! Igen pozitív pct teszt esetén inszeminàcióval lehet baba.
Mi a Forgàcs Intézetbe jàrtunk.
Nekünk sem volt màs gond, mondjuk mi az első sikertelen inszeminació utàn lombikot akartunk, el is indultak a lombikhoz kivizsgàlàsok, de végül a jó eredmények alapjàn a doktor azt javasolta, hogy ne terheljük feleslegesen a szervezetem a lombik gyógyszerekkel, próbàlkozzunk még inszeminacióval.
Annyit vàltoztatott csak az előző inszemhez képest, hogy az anti-müllerian hormon (lombik előtt nézik) eredményem miatt csak napi egy closty szedésèt javasolta.
Csak biztatàsként írom és szívemből kívànok mindenkinek mielőbbi babàsodàst, hogy a màsodik inszeminàció alkalmàval teherbe is estem. Csak sajnos a 8. héten elhalt a babàm.
Hat hónap múlva akartunk menni a harmadik inszemre, nem kellett, mert spontàn teherbe estem missed ab utàn nègy hónappal.
Amúgy hat évet vàrtunk a babàra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!