Egy olyan problémám lenne hogy ha nem jött meg a bajom és folyamatodan görcsölök csináltam tesztet és pozitiv lett akkor az tuti baba? Vagy esetleg lehet valama betegség ciszta stb?
De sajns van olyan ciszta ami okoz pozi tesztet, de nagyon ritka! Ha nagyon görcsölsz vagy esetleg ecsételsz irány doki az méhen kivüli is lehet!( és méhen kivülinél is pozi a teszt, én nekem annyi volt nagyon görcsöltem, és nem erösödött a teszt) de én elég korán mentem dokihoz hüvelyivel megnézet.
De ha simán megjön érzés van akkor az normális.
Amikor 1,5 év után teherbe estem, bizto voltam abban, hogy az a ciklus nem sikerült, mert folyamatosan mindjárt megjön érzésem volt. Sikerült és utána is volt görcsölés, hasonló mint a menzinél szokott. Most már a 17-ik hétben vagyok, két piruccal a pocakban.
Nagyon sok egészséget kívánok :)
Köszönöm az elöttem szólónak es nekedis jó egészséget!
Vannak nálunk is a családba ikrek.azért nem szeretnék egyböl 2 babát sok lenne de ha igy van sem bánom csak legyenek egeszsegesek :)
Köszönöm mindenkinek a nyugtatgatást voltam dokinál nemtudtam szerdáig várni .
5hetes terhes vagyok :) és minden renden van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!