Kb.2 hete csináltam pozitív tesztet? Tegnap reggel elkezdtem barnázni. Voltam orvosnál azt mondta ezt még nagyon korai terhesség.
Ha már 2 hete kimutatta a teszt a terhességet, akkor nem lehet olyan korai.
A vérzés vagy hematómától van, vagy sajnos vetélés.
Ha hematóma, akkor feküdni kell minél többet, de sajnos (attól függően, hogy hol van, és mekkora), ez is elviheti a babát.
MEnj el egy magánorvoshoz.
Mikor jött meg utoljára a mensid? Én 6 hét 2 naposan voltam dokinál, uh szerint is kb annyi volt. Pontosan középidőben fogant, tehát akkor 4 hete, szívműködés megindult, de pontosan még nem volt kimutatható. Ilyenkor még tényleg korai terhességről beszélünk.
Ha továbbra is vérezgetsz, és a jelenlegi dokid nem tesz semmit, menj másik orvoshoz!
Köszönöm szépen!
Próbálok pihengetni, ami 2 éves kislányom mellett elég nehéz.
De a pozitív gondolkodás már fél siker.
Eloszor is hadd mondjam meg, vegre egy ertelmes, gondos no aki ha barnazast tapasztal orvoshoz megy es nem otthon csucsul es inkabb 8 uj tesztet csinal napokig, mint a legtobb szinten barnazast tapasztalo kerdezo!
Most tenyleg a pihenes a legfontosabb, sajnos csak varni tudsz es lelkiismeretesen szedni a gyogyszert! Van akinel nem lesz veteles a vege, nagyon drukkolok hogy rendben legyetek!
Köszönöm szépen kedves utolsó! 😉
Minden jót kívánok én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!