Első babám lenne 5 pozitív tesztem van és vérzek ez most vetélés?
azonnal menj el ultrahangra akár külföldön is
nem hiszem el, h mire kell várni
" ha elmulik a verzesem orvoshoz fordulok "
Akkor mar minek ? Egybol kellett volna menni! En is kulfoldon lakom, es a vilagon MINDENHOL ellatjak a verzo terhes not.
Megis mi a jo fenere varsz ???
Sürgősségin egyszerűen nem foglalkoznak az emberrel.
Még egy ultrahangra sem küldenek el.
Háziorvostól ha időpontot kérek az legalább egy hét. Nőgyógyász meg kettő..
A terhesség első ultrahangját is csak 13 hetesen csinálják meg.Addig semmit sem kezdenek veled csak kiadják a terhességről a papírt úgy hogy még csak meg sem nézték!! Ez Anglia =/ Ezeket onnan tudom hogy unoktesóm itt él kint velünk és most 5 hónapos terhes.
20.ára már volt repjegyem.Azt már megvárom.De ha nem múlnak a görcsök akkor bemegyünk a sürgősségire és kiharcolunk egy ultrahangot.
En is Angliaban elek, 10 eve. Mikor terhes voltam es 6 hetesen vereztem, bementem az A&E be , es azonnal megneztek!
Mellesleg 8 eve az NHS nel dolgozom, es negneznek, az a protokoll.
Kerdezo, bementel a surgossegire ? Vagy csak mondod a magadet, hogy nem neznek meg ?
Bementel ? Ha bementel es elutasitottak, hogy megnezzenek, felvetted a kapcsolatot a betegjogi kepviselovel ? Ugyanis meg KELL nezzenek !
De be sem mentel...
Megsugom, minden fejlett europai orszagban 12-13. heten van az elso ultrahang ...
Egyebkent meg lehet hazamenni szulni a balkanra, nem kell igenybe venni az ingyenes NHS- t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!