Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mint tegnap kiderult kb 3hkm...

Mint tegnap kiderult kb 3hkm vagyok UH alapjan.2 het mulva megyek vissza ujra, mert meg korai terhesseg es "csak" petezsakot lattunk. Tudtok olyan oldalt/videot, akarmit, ahol a pozitiv gondolkodast lehet gyakorolni? Felek, hogy netan felszivodik.

Figyelt kérdés
A negativ gondolatokat szeretnem pozitivakkal felcserelni. Az elet mas teruletere vannak ilyen pozitiv gondolatok, amit ismetelni es gyakorolni lehet. Tud valaki terhessegre is?(Fiatal, egeszseges no vagyok)

2016. júl. 27. 12:57
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
76%
3 hetes terhességnél láttak petezsákot? wowww.
2016. júl. 27. 13:01
 2/13 anonim ***** válasza:
59%

Mihez kell neked pozitív gondolat?

Hogy felfogd a sejtosztódás folyamatát?

Jó eséllyel 2 hét múlva se lesz mit nézni rajta.

3 hetes terhesség pedig max.21 napos ciklussal van.

2016. júl. 27. 13:01
 3/13 anonim ***** válasza:
63%
3 hetes terhesseg nincs. Akkor agyazodik csak be. Az orvos ezt mondta, hogy 3 hetes terhes vagy es lat petezsakot? Mert akkor szerintem valts dokit
2016. júl. 27. 13:09
 4/13 A kérdező kommentje:

Szerintem o a fogantatastol szamolhatta kb... Mivel az utolso menstruaciotol nem tudhatta, mivel az osszeegyeztethetetlen a UH keppel... De igazabol nem a hetekre, uh-ra vagyok kivancsi es, hogy errol ki mit gondol... Hanem, aki kepben van a kerdesben szereplo temaval, azok valaszat varom.

Egyebkent en is az eü-ben dolgozom es nagyon jo orvosom van. ( dr Krasznai Peter) Tehat effelol semmi ketsegem. Csupan a gondolkodasom szeretnem pozitiv iranyba terelni, nem pedig felni a vetelestol... Remelem egyertelmu voltam!!

2016. júl. 27. 13:13
 5/13 anonim ***** válasza:
68%

És mit csinálsz az egészségügyben? Takarítasz?

Bocsi kérdező, de akkora hülyeséget mondtál, és az orvosod is, ha tényleg orvos, akkor nem mond olyat, hogy 3 hetes terhesség.

2016. júl. 27. 13:30
 6/13 anonim ***** válasza:
71%

[link]

Itt ajánlanak egy írást Sütő Annamáriától, ami az anyává válásról szól, nem ismerem, de lehet, Neked tetszene.

2016. júl. 27. 13:46
 7/13 A kérdező kommentje:
Kedves utolso kommentelo! Megnezem, amit linkeltel! Koszonom a segitseged, szep napot! :)
2016. júl. 27. 13:48
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Igazabol ne bantsd a valaszolokat. Mi de ki normalis valaszt adott. 3 hetes terhesseg akkor van ha a ciklusod 21.napjan jarsz. Akkor kax meg nyalka hartya vastagsagot tudnak mindani. Az az orvos aki azt mondja hogy 3 hetes terhes vagy az nem jart iskolaba. Ilyen nincs. Akkor is raszamolja a plusz 2 hetet. Es az ugy mar 5 hete terhesseg. Az 2 mulva mar 7 hetes lesz. Akkor mar lehet majd mindent latni. Es ha szerencsed van lesz mar szivhang is. Es ne azivd mellre a valaszokat. Tebutasagot kerdezel. Itt igy reagaljak le. Udv 5 csajszis Anyuka.
2016. júl. 27. 14:09
 9/13 anonim ***** válasza:
73%

Figyelj rám!

Nem tudom, h mit csinálsz az eü-ben, de hogy nem vagy szakképzett, az tuti.

Uh alapján sem lehetsz 3 hetes. Tévedésből mentem az orvoshoz sokkal korábban a kelleténél (szoptatás miatt nem támaszkodhatunk az utolsó mensesre, mert 3 hónapja ki van maradva). Van sok-sok pozi tesztem, több cb digitális is, azok írják a fogantatástól számított hetet, de ahhoz hozzá kell adni kettőt.

Nekem 4! hetes terhesen az orvos felritkulást látott csak. A vérvétel eredménye alátámasztja a terhességi hetet.

De hogy adjak a kérdésedre is választ. Keress bmilyen meditációs videót, mind jó lesz rá. Neked az a lényeg, h ne negatívan gondolkozz és ne pörögj hülyeségeken.

(1. válaszoló vagyok)

2016. júl. 27. 14:23
 10/13 A kérdező kommentje:
Megnyugtatlak, szakkepzett vagyok attol meg, hogy az orvos altal elmondottakat leirtam... A kettonek egymashoz semmi koze. En nem szolok bele az o gondolatmenetebe es o sem az enyemben szakmai teren. Nem all szandekomban vele osszeveszni... Es nem normal ciklusom volt az elmult fel evben, ezert ekkora katymasz a hetek kerdese... Az mindegyn, hogy miert. Nem ez a lenyeg.
2016. júl. 27. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!