Tényleg nem mindig gond, ha korai terhességnél vérzik a kismama?
Én egyszer véreztem 7 hetesen, reggel észrevettem 3 barna pöttyöt a bugyimon, ahol elmentem pisilni erős piros vér jött belőlem, mint a menzesz egyértelműen. Rohantam orvoshoz, mire odaértem nem volt egy csepp vér se sehol, megvizsgált, ő sem látott már vérzést,biztonság kedvéért a 13.hétig Duphastont kellett szednem. Ránk hozta a frászt a kis hercegnőnk. Azóta sem volt semmi gond szerencsére,teljesen problémamentes a terhességem.
39+1hkm
Elméletileg létezik olyan,hogy valaki terhesen is menstruál,de ez nagyon ritka.
Általában ha valaki vérzik terhesen,akkor ott gond van.
nekem van ismerosom (kozeli ismeros nem urban legenda) aki mind a negy gyermeke mellett 4-5 honapos terhessegig menstrualt. minden gyermeke egeszseges (mas kerdes hogy igazabol harmat terveztek de nem vették eszre a negyediket sem es mar nem tudta elvetetni:)
en is vereztem egyebkent, igaz csak 2-3 csepp, ugy 7 hetesen, es mivel en pl nem tudtam h ilyen mennyisegben is bajt jelez, nem mentem vele orvoshoz...kicsit tobbet fekudtem abban a 2-3 napban (szerencsere pont hetvege volt es nem dolgoztam) es el is mult. makk egeszsegss 2 evesem.van.
ettol fuggetlen aki verzik menjen orvoshoz mert ugy tudom sok esetben vetelessel jar ami megelozheto ha kezelik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!