Korai-e még tesztelni?
Figyelt kérdés
Június 15-én volt az utolsó menzeszem első napja, az utóbbi ciklusaim: az előző hónapban késett egy hetet 35 napra jött meg, azelőtt 30 napra. Hozzáteszem volt egy méhen kívüli terhességem, márciusban. Amikor elvették a babát bal petevezetővel együtt ( első gyerek lett volna). Nagyon szeretnék babát. Viszont most szeretnék is tesztelni, de fölöslegesnek tartom, mert szerintem még korai, meddig várjak vele? Van ahol azt olvasom, hogy aktus után 9 nappal már jelezte a teszt.2016. júl. 7. 16:46
1/18 anonim válasza:
Nekem június 14-én volt az utolsó menzeszem első napja és én még várok vele pár napot :) Biztos ami biztos.
2/18 A kérdező kommentje:
Majd írd meg, hogy sikerült-e.Szorítok neked is! :)
2016. júl. 7. 17:21
3/18 anonim válasza:
9nappal? Az kamu.. lehetetlen.. alapbol 7 nap kb csak a vandorlas.. es akkor meg besem agyazodott. Ott vmit elszamoltak. Azt nemtudja kimutatni a teszt ami MEG nincs.:)
Turelem.. csak felesleges csalodas erhet..drukkolok!:) :)
4/18 anonim válasza:
legalább 2 hetet kell várni és ekkor is csak a menstruáció elmaradása ELŐTTI TESZTEK MUTATJÁK KI AMIT DM-BEN LEHET VÁSÁROLNI EGYIK 3000FT A MÁSIK 1200 .Várj még öt napot ha terhes vagy meglesz az eredmény.
5/18 A kérdező kommentje:
én türelmetlen csak csináltam ma egy tesztet ami negatív, de tudom is, hogy még képtelenség, hogy kimutassa, mégis megcsináltam. De most tuti, hogy megvárom, hogy késik-e a menzeszem vagy sem. Ha egy napot késik akkor tesztelek majd.Addig nem is veszek inkább tesztet, nehogy kísértésbe essek.
2016. júl. 8. 14:32
6/18 anonim válasza:
Sajnálom,hogy ez történt veled:( Nem csodálom,hogy így aggódsz,viszont az sosem tesz jót!Ha ennyire különböző napon van a ciklusod,azt szokták mondani,hogy a leghosszabbat kell alapul venni a teszteléséhez.De ha nem akarsz várni,nézd még 2 naponta,a legérzékenyebbel.Az a baj,h kimaradás előtt még bármi történhet,ezért nem ajánlják.Az meg,hogy mennyi idő alatt kezd el termelni hcg-t a szervezet,egyéni.7-10 nap a peteérés után,míg kezdődik a beágyazódás,de van akinél nem jelenik meg a vizeletben a hcg,csak később.Pl nálam az volt,hogy tuti biztosan 1szer voltunk csak együtt,szeptember 25-én,anyosom nálunk lakott,akkor egyszer előbb elment dolgozni.Tudtam,hogy aznap van peteérés,ovulacios teszt mutatta,oktober 4én netes 10-es teszttel halvány pozitívat teszteltem.9 napra a biztosan tudott peteeres+együttlét után.
7/18 anonim válasza:
Szia. Nekem június 16-án volt az utolsó mensim /31 napos cikus/április 4-én missed ab-om :( (6hetes voltam,a baba nem fejlődőtt), ugyhogy most énis tűkön ülve várom hogy tesztelhessek. Sok sikert neked! :)
8/18 A kérdező kommentje:
Jelezzetek mindenképpen mikor fogtok és mi lett az eredmény, remélem pozitív :)
2016. júl. 10. 16:08
9/18 anonim válasza:
Miujság csajok? Tesztelt már valaki? :)
10/18 A kérdező kommentje:
Igen én tegnap reggel, 14-ik nappal aktus után, negatív.
2016. júl. 13. 18:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!