Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Korai-e még tesztelni?

Korai-e még tesztelni?

Figyelt kérdés
Június 15-én volt az utolsó menzeszem első napja, az utóbbi ciklusaim: az előző hónapban késett egy hetet 35 napra jött meg, azelőtt 30 napra. Hozzáteszem volt egy méhen kívüli terhességem, márciusban. Amikor elvették a babát bal petevezetővel együtt ( első gyerek lett volna). Nagyon szeretnék babát. Viszont most szeretnék is tesztelni, de fölöslegesnek tartom, mert szerintem még korai, meddig várjak vele? Van ahol azt olvasom, hogy aktus után 9 nappal már jelezte a teszt.
2016. júl. 7. 16:46
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
ha 30 nappal számolom, akkor 15-én kellene megjönni,ha 35-el 20-án, nem sok reményt fűzök hozzá, múlt hónapban is fájt a hasam alja menzesz előtti héten, most is fájt 2 napot, szerintem meg fog jönni.
2016. júl. 13. 18:06
 12/18 anonim válasza:
Én ma teszteltem 12.dpo...nega lett :/ nemvárt előtt vagyok 2 nappal..remélem addigra változik valami...mult honapban totál babásnak éreztem magam..aztán megjött ugyhogy most nem élem bele magam! Milyen tesztel teszteltél?
2016. júl. 14. 18:09
 13/18 A kérdező kommentje:
Benu korai gyógyszertári gyors teszttel, de én már tuti nem vagyok terhes, mert már pecsételek, és fáj is a hasam, meg fog jönni.:(
2016. júl. 15. 21:53
 14/18 anonim válasza:

Tegnap megjött....

Új hónap,új remények!!!

2016. júl. 16. 15:55
 15/18 A kérdező kommentje:
nekem ma :(
2016. júl. 16. 18:20
 16/18 anonim válasza:
Szia kedves kérdező! Van valami fejlemény azóta? :)
2016. okt. 6. 18:27
 17/18 A kérdező kommentje:
Sajnos egyenlőre semmi, tegnap csináltam egy tesztet halvány pozitív lett ma megint a mai meg negatív de a tegnapi 10-es érzékenységű a mai 25, nem tudom, nem sok reményt fűzök hozzá, szerintem megint nem lesz semmi, mert már egy picit barnázom.
2016. dec. 4. 18:57
 18/18 anonim válasza:
Szia kérdező! Van valami fejlemény tavaj óta? :)
2017. jún. 16. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!