Mint tegnap kiderult kb 3hkm vagyok UH alapjan.2 het mulva megyek vissza ujra, mert meg korai terhesseg es "csak" petezsakot lattunk. Tudtok olyan oldalt/videot, akarmit, ahol a pozitiv gondolkodast lehet gyakorolni? Felek, hogy netan felszivodik.
Figyelt kérdés
A negativ gondolatokat szeretnem pozitivakkal felcserelni. Az elet mas teruletere vannak ilyen pozitiv gondolatok, amit ismetelni es gyakorolni lehet. Tud valaki terhessegre is?(Fiatal, egeszseges no vagyok)2016. júl. 27. 12:57
11/13 anonim válasza:
Na látom ez a tahó első-második stb válaszoló mindenhol talál olyat, amibe bele lehet kötni. IQ nuku! Elég keserves életed lehet, hogy ebben próbálsz örömet találni, hogy minden témában te vagy az, aki képes veszekedést szítani. Gratulálok! Egyébként a takarítónak is több empátiája van, mint neked, de honnan is tudnád, mi az az empátia... és hidd el, nem csak a kérdező tud lepontozni!:D:D:D
12/13 A kérdező kommentje:
Biztosan a keserves, nyomorult eletukben ez adja a legnagyobn oromot, ha bele tud masokba kotni... Csak az a baj, hogy nalam azert kicsit bonyolultabb ez a terhessegi het kiszamolasa. De o errol termeszetesen mit sem tud, hogy miert. Az orvosom sem hulye, hogy ne tudjon szamolni.
A rosszindulatu emberek meg menjenek melegebb eghajlatra a tudatlansagukkal.. :D
2016. júl. 27. 15:40
13/13 anonim válasza:
Én június 29-én menstruáltam utoljára, február 8-án lett pozitív a teszt. Január 14-ei szeretkezésből fogant. Február 14-én csinált uh-t a dokim és ez alapján 6+3 napos voltam. Az uh gép a méretek alapján ezt dobta ki. Ha az aktustól nézzük,akkor még csak 4+3 voltam, de nem ez alapján számolnak. A pozitív gondolkodás meg olyasmi,amit nem lehet könyvből tanulni. Nem tudsz mást tenni mint elhessegetni a rossz gondolatokat és a jóra koncentrálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!