Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Ha van pozitiv tesztem, de 5...

Ha van pozitiv tesztem, de 5 nap keses utan elkezdek verezni, akkor is kell muvi befejezes? Vagy ilyenkor kitisztul magatol?

Figyelt kérdés
Elmeleti kerdes!

2016. febr. 26. 21:56
 1/5 anonim ***** válasza:
Orvosi vizsgálat nem árt, mert ha nem is veszed észre attól még lehet gond.
2016. febr. 26. 22:10
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha van pozi teszted, de később elkezdesz vérezni, akkor menj orvoshoz. Egyébként kitisztul, én úgy tudom, de az orvost is meg kell hallgatnod.
2016. febr. 26. 22:10
 3/5 A kérdező kommentje:

De csak elo magzatnal adnak valami gyogyszer vagy hormont, h megmaradjon, ugye?

Akkor vajon a 6. hetig magatol kitisztulhat?

2016. febr. 26. 22:14
 4/5 anonim válasza:
Mindenkép meny dokihoz! Vérzés melet gőrcseid nem voltak?? Ha nem akkor nem valoszinü a vetélés akkor más oka van valószínűleg nagyon súlyos következményei is lehetnek a fertőzésnek ha nem tusztulsz ki nem akarlak ijesztegetni de ilyenkor nincs min gondolkodni ha jol érzed magad ha nem egyből kórház..és oda szerintem mar ugy meny h visszel magadal egy két dolgot mert ha tényleg ez a helyzet akkor egy gyogykaparásod lesz ami őszintén? Olyan mint a rendes aportjaz semivel sem másabb csak akkor már nincs baba csak a szővódmények miadt takarítanak a baba után.
2016. febr. 27. 07:51
 5/5 anonim ***** válasza:

Ha mar legalabb petezsakot latnak, akkor abbol is sok mindent meg tud allapitani az orvos. Ha pl szabalyos petezsak es latja, hogy mondjuk egy hematoma is van, akkor nagy esellyel a hematoma miatt van verzes es nem veteles.

Mindenesetre egy orvoslatogatast meger a dolog, jobb lenne ha megnezneenk.

A gyogyszerrol mondjuk annyit, hogy max progeszteront tudnak adni, nincs igazan gyogyszer, ami a vetelest megallitja. A progeszteron pedig akkor segit, ha progeszteron hiany okozza a verzest.

De ranezesbol, vervizsgalat nelkul senki meg nem mondja, hogy az okozza. Csak az az elso, amihez nyulnak, artani nem art, maximum nem hasznal.

Szoval vizsgalat nelkul 50-50% az esely, hogy ez egy korai veteles, vagy mas miatt verzel, ezert lenne jo, ha orvoshoz elmennel.

A kerdesedre valaszolva: az esetek donto tobbsegeben Ennyire korai veteles magatol lemegy es nincs szukseg egeszsegugyi kuretre, de biztosra nem lehet mondani.

2016. febr. 27. 08:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!