Pénteken lesz a PCT tesztünk. Ha pozitív lesz, de minden más érték jó, esélyes még az inszeminációs terhesség?
Nekünk volt ilyen vizsgálatunk. Sajnos pozitív is lett. (Más olyan ok nem volt, ami miatt ne lehetett volna babánk.)
Mégis volt 4 sikertelen inszemünk és 2 szintén sikertelen lombik kezelésünk.
Végül spontán fogant meg a lányunk.
De a doki nekünk azt mondta, hogy nem kell pozitív pct tesztnél elkeseredni, mert ez szinte a "legkönnyebben" megoldható gond. Ha más gond nincs, akkor jó esélyekkel indultok az inszeminációnak.
Pozitív PCT tesztre pont az inszemináció a megoldás.
Nekem most volt az első, úgy néz ki sikerült!
Nem volt PCT teszt, mert semmi más bajunk nem volt, tehát, így is-úgy is inszem lett volna. Már bánom, hogy nem vágtam bele tavaly.
Sok sikert!
Áprilisban a PCT vizsgálatunk pozitív lett, sajnos ellenanyagot termel a szervezetem, így azonnal belevágtunk az inszeminációba.
Május 6-án volt az első alkalom (8 napja), most várakozunk.:-)
Ne keseredj el, a biológus minket is megnyugtatott, hogy ez a lehető legcsekélyebb probléma, ami létezhet.
Én nagyon pozitívan állok hozzá, szerintem az már fél siker, csak ne görcsölj rajta.
Utolsó, nektek sikerült végül?
Mi most megyünk a 3. inszemre. :(
Csak pct a gond. Más elméletileg nincsen, így eléggé el vagyunk keseredve, hogy a 2. sem sikerült....
A 4.inszem után csináltam egy pozitív tesztet, a HCG-m is megindult, de aztán valamiért nem emelkedett tovább, valószínűleg kémiai terhességről lehetett szó.
Most az 5. inszem után ismét várakozunk, 1 hét múlva lesz vérvétel, reménykedünk hátha...
Egyébként továbbra sincs más bajunk, csak a PCT.
Nekem pont azt mondta a dokim, hogy az eredményeink alapján semmilyen tényező nem indokolja a lombikot, szóval én bízom benne, hogy sikerülni fog az inszemináció.
Ne keseredj el,én most jutottam el arra a pontra így 1 év után, hogy már nem stresszelek rajta.(tudom könnyű mondani).
Munkát váltottam, próbálok magamat mással lefoglalni, utazgatunk a férjemmel, élvezzük a házas életünket. Nekem ez a fajta "szemléletváltás" sokat segített, hangsúlyozom egyéb szervi bajunk nincs, ezért is vagyok nyugodt, csak még kicsit várat magára a picúrka.
A kicsi esély is esély,én mindig azt mondom, hogy bármi megtörténhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!