Vattácska kérdése:

Lányok! Volt olyan akinek első inszeminációja sikerrel járt? Mikor teszteltetek? Nekem azt mondták, hogy a inszemtől a 18. Napon teszteljek. Írjatok pozitívumokat. Köszönöm.

Figyelt kérdés
2017. márc. 31. 19:42
1 2 3 4 5
 41/45 A kérdező kommentje:

Akkor már biztos, hogy nincs baba? Nem tudom, hogy akkor hogy jön meg.

Abba kell hagyni?

2017. ápr. 6. 08:29
 42/45 anonim ***** válasza:

Sajnálom... Nekem az első lombikunknál volt ilyen. Azt hittem, hogy 'na, ez most tutira sikerülni fog!'; és teszteltem is egy szép pozitívat. Aztán csináltam még egy párat, és nemhogy nem erősödött, hanem egyre halványabb lett. Vérvételen 16 lett a HCG. Ezt hívják kémiai terhességnek: elindult valami, de nem tudott jól beágyazódni...

Ne keseredj azrét nagyon el! Menni kell tovább, és próbálkozni! Sosem szabad feladni, és elveszíteni a hited abban, hogy igenis; Te anya leszel!!!

2017. ápr. 6. 08:31
 43/45 A kérdező kommentje:
Köszönöm,de most még valahogy nem megy... most azongondolkozom, hogy a chrinone gél miatt ugye a progi pótló miatt nem jön meg? Vagy nem tudom mert csak barna van és az is nagyon pici
2017. ápr. 6. 08:49
 44/45 A kérdező kommentje:
Nem tudom hiszen az orvos nem mondta, hogy mi legyen vele csak majd annyit, hogy hívjam majd őket az információt lehet bekéne mennem megvizsgálnak ha bemegyek?
2017. ápr. 6. 09:09
 45/45 anonim ***** válasza:

Én a helyedben először felhívnám őket. Meg is vizsgálhatnak, de ilyenkor még nem látszik semmi az UH-on.

Lehet, hogy a menses-ed akar megjönni, csak a Crinone visszatartja.

Én inszem után 16. napon mindig abbahagytam a progit, hogy meg tudjon jönni, mert nekem mindig visszatartotta.

Ha nagyon biztosra akarsz menni, akkor menj el egy magán vérvételre és kérj egy HCG-t. Még aznap megvan az eredmény. 100 alatt nincs életképes terhesség.

És egy jó tanács a jövőre nézve:

Az a teszt, amit fénynél, kigúvvadt szemmel épphogy csak pozitívnak látsz, lefényképezve nem is látszik; az nem vehető (még) pozitívnak -később persze erősödhet, akkor lehet bizakodni.

2017. ápr. 6. 12:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!