Lányok! Volt olyan akinek első inszeminációja sikerrel járt? Mikor teszteltetek? Nekem azt mondták, hogy a inszemtől a 18. Napon teszteljek. Írjatok pozitívumokat. Köszönöm.
Akkor már biztos, hogy nincs baba? Nem tudom, hogy akkor hogy jön meg.
Abba kell hagyni?
Sajnálom... Nekem az első lombikunknál volt ilyen. Azt hittem, hogy 'na, ez most tutira sikerülni fog!'; és teszteltem is egy szép pozitívat. Aztán csináltam még egy párat, és nemhogy nem erősödött, hanem egyre halványabb lett. Vérvételen 16 lett a HCG. Ezt hívják kémiai terhességnek: elindult valami, de nem tudott jól beágyazódni...
Ne keseredj azrét nagyon el! Menni kell tovább, és próbálkozni! Sosem szabad feladni, és elveszíteni a hited abban, hogy igenis; Te anya leszel!!!
Én a helyedben először felhívnám őket. Meg is vizsgálhatnak, de ilyenkor még nem látszik semmi az UH-on.
Lehet, hogy a menses-ed akar megjönni, csak a Crinone visszatartja.
Én inszem után 16. napon mindig abbahagytam a progit, hogy meg tudjon jönni, mert nekem mindig visszatartotta.
Ha nagyon biztosra akarsz menni, akkor menj el egy magán vérvételre és kérj egy HCG-t. Még aznap megvan az eredmény. 100 alatt nincs életképes terhesség.
És egy jó tanács a jövőre nézve:
Az a teszt, amit fénynél, kigúvvadt szemmel épphogy csak pozitívnak látsz, lefényképezve nem is látszik; az nem vehető (még) pozitívnak -később persze erősödhet, akkor lehet bizakodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!