4 napja volt az első inszemem,2 napig vérezgettem utána, most feszül mindkét petefészkem. Cisztám nem szokott lenni,3. napi hormon eredményeim jók. Attól tartok túlérik a pete, majd felszívódik. Valakinek van ilyen tapasztalata?
A leírtak alapján szerintem is tökéletes volt az időzítés, ne aggódj emiatt. A petefészkeid a stimuláció miatt fájhat, ilyenkor nagyobbak az átlagnál. Nekem eddig 5 sikertelen inszemem volt, ebből kettő volt stimulált, a többi természetes ciklusban volt. Tüszőrepesztő beadása után nekem már nem csinál uh-t az orvos, előtte nap nézte, akkor 24-26 mm-es tüszők voltak. Most lesz az utolsó inszeminációnk, most szurikat kaptam, kedden megyek uh-ra, akkor leszek a 11.-ik napon. Én már nem hiszek a sikerben, de persze a remény ott van.
Sok sikert Nektek!
Az a baj, hogy a méhtükrözésen kívül mindent vizsgáltak és semmit nem találtak. Hormonjaim rendben vannak, átjárhatóak a petevezetőim, férjem spermája rendben, genetika, immunológia rendben. Több kémiai terhességem volt, illetve 2 alkalommal volt kis petezsákom, de a 6.-ik hét előtt elvetéltem. Első házasságomból van egy gyermekem, terhességi toxemiám volt, nem tudom annak esetleg köze lehet-e hozzá. Rh negatív a vércsoportom. 2012-ben volt egy méhen kívüli terhességem, de akkor nem volt tervezve baba.
Nálatok tudni lehet mi a gond?
Sajnálom :( Nálunk sem találtak semmit, a progeszteronom volt kicsit alacsony, de kaptam rá gyógyszert. Nekem A negatív a vércsoportom, nem voltam még terhes, remélem ebből nem lesz gond.
Minél hamarabbi babázódást kívánok Nektek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!