Vattácska kérdése:

Lányok! Volt olyan akinek első inszeminációja sikerrel járt? Mikor teszteltetek? Nekem azt mondták, hogy a inszemtől a 18. Napon teszteljek. Írjatok pozitívumokat. Köszönöm.

Figyelt kérdés
2017. márc. 31. 19:42
1 2 3 4 5
 31/45 anonim válasza:

Mennyire volt halvány? Rózsaszín volt a csík? Időn belül jött ki?

Progeszteron pótlásod van-e? Ha nincs, akkor sos el kellene kezdeni, és menj el holnap vv-re! Centrum lab-ban, vagy synlab-ban fizetősen leveszik.

2017. ápr. 5. 12:04
 32/45 A kérdező kommentje:

Igen progeszteront teszek fel mindennap, chrione gél.

Szoboszlói vagyok és itt nem veszik ma már le... nagyon olyan érzésem mintha meg akarna jönni, olyan szomorú vagyok... de reggeli tesztem is halovány 5 percen belül lett pozi rózsaszín a vonal. Én úgy beleéltem magam... mit tegyek egyébként holnap után kéne tesztelnem de már nem bírtam.. és így lett halvány. Köszönöm, hogy írsz

2017. ápr. 5. 12:15
 33/45 anonim válasza:
Akkor holnap menj el, mindenképp. Pihenj, és told a progit. :)
2017. ápr. 5. 13:28
 34/45 A kérdező kommentje:
Ma ne menjek be Debrecen be, hogy megnézzenek? Ugye Én nekem ott csinálták az inszemet és azért gondolom, hogy oda kéne, mert itt Szoboszlón nem hiszem, hogy foglalkoznak ilyennel? Szerinted?
2017. ápr. 5. 13:40
 35/45 anonim ***** válasza:
Én a lombiknál voltam úgy, hogy ET+9 napon éjjel görcsökre ébredtem. Kimentem a mosdóba és véreztem. Nem kicsit. Elsírtam a páromnak az éjszaka közepén, hogy megjött; nem sikerült... Másnap felhagytam a kímélő életmóddal, de gyanús lett, hogy már szinte semmi sem volt; csak a Crinone jött vissza barnán. Elmentem tesztet venni és erős pozitív lett! Erősebb volt a teszt csík, mint a kontroll. Felhívtam a meddőségit, hogy akkor most mi legyen. Ők azt mondták, hogy véletlenül se hagyjam abba a progipótlást, és reménykedjünk- tovább már nem tudunk emelni a progeszteronon (én injekcióban is adtam magamnak még a Crinone mellé). Estére már semmi sem volt. 3 nappal később 2400 lett a HCG-m.
2017. ápr. 5. 15:48
 36/45 A kérdező kommentje:

Elöszőr is gratulálok😊 nekem a derekam az eszméletlenül fáj.. ha nem múlik elmegyek az orvoshoz itt szoboszlón nagyon rossz de nem vérzek csak félek nagyon mi lesz de szerinted terhes vagyok?

Ugye a tesztek halovány pozik így hát nem tudom már... mivan velem/velünk 😟

2017. ápr. 5. 17:44
 37/45 anonim ***** válasza:
Szerintem hagyd az x epill tesztet ès vegyél másfajtát,nekem mikor màr mind szép erös volt az x epill csak halovànyka.
2017. ápr. 5. 20:44
 38/45 A kérdező kommentje:
Vettem facelle tesztet holnap szerintem megcsinálom... de már kezd elegem lenni enyhül a derékfájdalmam és csak egy csepp vér volt de nem sötét, hát nem tudom mostmár nagyon izgulok bárcsak összejönne😞
2017. ápr. 5. 20:54
 39/45 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Megszerettem volna köszönni, hogy ilyen sokan írtatok, de ma reggel már negatívat teszteltem, előtte meg háromszor halvány pozit...

Nem értem mi történik, gondolom megfog jönni.😭

Nagyon csalódott vagyok. Én annyira biztam/bíztunk benne. Még nem jött meg fáj a hasam meg a fejem, de az lehet a sírástól is😞 Nektek viszont babásodást akinek még nem sikerült köszönöm,a sok biztatást is, majd lesz valahogy megyek tovább...

2017. ápr. 6. 05:04
 40/45 anonim ***** válasza:
Akkor viszont elindult valami de sajnos félbeszakadt😭😭😭ugye tudod amig a progit szeded addig nemjön meg a mensid?
2017. ápr. 6. 06:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!