Lányok! Volt olyan akinek első inszeminációja sikerrel járt? Mikor teszteltetek? Nekem azt mondták, hogy a inszemtől a 18. Napon teszteljek. Írjatok pozitívumokat. Köszönöm.
Mennyire volt halvány? Rózsaszín volt a csík? Időn belül jött ki?
Progeszteron pótlásod van-e? Ha nincs, akkor sos el kellene kezdeni, és menj el holnap vv-re! Centrum lab-ban, vagy synlab-ban fizetősen leveszik.
Igen progeszteront teszek fel mindennap, chrione gél.
Szoboszlói vagyok és itt nem veszik ma már le... nagyon olyan érzésem mintha meg akarna jönni, olyan szomorú vagyok... de reggeli tesztem is halovány 5 percen belül lett pozi rózsaszín a vonal. Én úgy beleéltem magam... mit tegyek egyébként holnap után kéne tesztelnem de már nem bírtam.. és így lett halvány. Köszönöm, hogy írsz
Elöszőr is gratulálok😊 nekem a derekam az eszméletlenül fáj.. ha nem múlik elmegyek az orvoshoz itt szoboszlón nagyon rossz de nem vérzek csak félek nagyon mi lesz de szerinted terhes vagyok?
Ugye a tesztek halovány pozik így hát nem tudom már... mivan velem/velünk 😟
Sziasztok!
Megszerettem volna köszönni, hogy ilyen sokan írtatok, de ma reggel már negatívat teszteltem, előtte meg háromszor halvány pozit...
Nem értem mi történik, gondolom megfog jönni.😭
Nagyon csalódott vagyok. Én annyira biztam/bíztunk benne. Még nem jött meg fáj a hasam meg a fejem, de az lehet a sírástól is😞 Nektek viszont babásodást akinek még nem sikerült köszönöm,a sok biztatást is, majd lesz valahogy megyek tovább...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!