Vattácska kérdése:

Lányok! Volt olyan akinek első inszeminációja sikerrel járt? Mikor teszteltetek? Nekem azt mondták, hogy a inszemtől a 18. Napon teszteljek. Írjatok pozitívumokat. Köszönöm.

Figyelt kérdés
2017. márc. 31. 19:42
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
Legelső vagyok,ha halvànyan is ott a csik az azt jelenti hogy valaki ott a pocidba😁😁Képet tudsz rola felrakni?
2017. ápr. 4. 06:08
 22/45 anonim ***** válasza:
Megint én vagyok,milyen tesztet hasznàltàl?
2017. ápr. 4. 06:09
 23/45 A kérdező kommentje:
X-epil csak halovány eléggé, ami egy picit bosszant, hogy halvány képet azért nem rakok mert nem hinném hogy látszani fog kicsit hihetetlen lehet már ilyenkor hányinger? Szédülés?
2017. ápr. 4. 08:55
 24/45 anonim ***** válasza:
Válasz a kérdésedre: semmi különöset nem érzetem a nem várt napján. Jobban mondva: mivel előzőleg minden hónapban azt hittem, hogy sikerült a teherbe esés és minden kis "jelre" rá tudtam fogni, hogy ez már terhességi tünet, így direkt nem akartam belelátni semelyik érzésbe a terhességi tünetet. A halvány pozihoz gratula; 2 nap múlva ismételheted, ha szeretnéd; nagy valószínűséggel erősebb lesz a csík és így jobban elhiszed. ;) (Uh-ra szerintem ne menj túl korán, mert lehet, hogy csak petezsákot látnak majd első körben)
2017. ápr. 4. 09:25
 25/45 A kérdező kommentje:
Nem még nem megyek uh-ra mert nagyon korai szerintem is, az nem baj ha étvágytalan vagyok? Egyébként akkor pénteken csinálok még tesztet, hogy azért jobban látható legyen csak gondolom a meddőségi központot kell felhíni és ott néznek meg hüvely uh-val nem?
2017. ápr. 4. 10:27
 26/45 anonim válasza:

Az xepil egy elég erős teszt, nem ez szokta kimutatni korán.... ha megbízhatót is keresel, akkor tesztelj clear blue-val, tesztelj facalle-val.

Amúgy örülök, azért majd tegyél fel képet, ez most nekem is erőt ad.

Én vagyok, akinek az első inszeme volt múlt héten :)

2017. ápr. 4. 15:52
 27/45 A kérdező kommentje:

Teszek fel ha erősebb lesz, ne aggódj, csak tudom hogy a várakozás nagyon rossz.

Mikor tesztelsz?

És, hogy ment az inszemináció? Hova jársz? Egyébként ha az x-epil mutatja halványan akkor az már biztos?

2017. ápr. 4. 19:23
 28/45 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Ma reggel megint teszteltem... és egy nagyon picit erősebb mint a tegnapi de halovány ez is 😟 reménykedjek? Vérzésem nem volt...

Egyébként milyen tesztet vegyek ami jobb mint az xepil? Vagyis érzékenyebb?

2017. ápr. 5. 09:01
 29/45 anonim válasza:

Ha erősödik az csak jót jelent, ha picit is.

Én javasolnám, hogy menj el egy hcg vv-re, az a legtutibb!

Tesztek közül meg mint írtam, a cb, facelle, esetleg predictor és gabriell. Menj be egy rossmannba.

Mikor teszel már fel képet???

2017. ápr. 5. 10:11
 30/45 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy hiába való volt az egész pár halvány teszt, de már egy csepp barna folyásom is volt most....😭 mitőllehet akkor nincs baba? Ma kéne megjönnie..
2017. ápr. 5. 11:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!