Vattácska kérdése:

Lányok! Volt olyan akinek első inszeminációja sikerrel járt? Mikor teszteltetek? Nekem azt mondták, hogy a inszemtől a 18. Napon teszteljek. Írjatok pozitívumokat. Köszönöm.

Figyelt kérdés
2017. márc. 31. 19:42
1 2 3 4 5
 11/45 A kérdező kommentje:

15 05ös kérdezőnek írom: szia!Lehet korai volt de már meg nem is merek tesztelni, elözőleg leírtam, hogy miért kellett.

Nekem inszem után görcsölt a hasam meg kellemetlen is volt az inszem meg utána fájt a hasam, most meg olyan megjön érzésem van hát remélem nem fog. Veled mi történt?

2017. ápr. 3. 05:29
 12/45 A kérdező kommentje:

Utolsó válaszoló!

Nem csinált uh-t én is azt hittem, hogy fog de nem 14napja volt azóta megjön érzés... feszül a mellem még ennyi hányinger.

És a te töténted?

2017. ápr. 3. 05:37
 13/45 anonim ***** válasza:
Hàt akkor én nagyon izgulok érted,mikor tesztelsz?Ma van a nemvárt napja😊😊😊😊mi még vàrakozo àllásban vagyunk mert nemrég csináltak teljes Immunologiai és Trombozishajlamra vizsgálatot és vàrjuk az eredményeket.Utánna remélem minèl hamarabb inszem.
2017. ápr. 3. 06:11
 14/45 A kérdező kommentje:

Nekem ilyen nem volt az orvos aki csinálta az inszemet azt mondta, hogy a 18.napon teszteljek olyan sok vagy nem? Ez a várakozás a legrosszabb... nem tudom mikor teszteljek lehet holnap fogok ha semmi akkor rá 2 napra.

Most még a Trimesztert szedem napi 1x

Egyébként ha halvány lesz a tesztem akkor is sikerült nem?

2017. ápr. 3. 06:41
 15/45 anonim ***** válasza:
2011. jan. 28-án volt az első (és egyetlen) inszemünk. Tesztelni csak febr. 14-én mertem, 17 nappal az akció után; 3 évnyi hiábavaló várakozás után nem mertem hamarabb tesztelni, mert féltem az újabb és sokadik csalódástól. A lányom most 5 és fél éves. Ja, és van egy fiam, aki természetes úton jött össze, mert nem is számítottunk rá, és most vagyok 35 hetes a harmadikkal, aki szintén természetes úton jött össze. :) Szerintem nem véletlenül mondták, hogy a 18. napon tesztelj: 4 nap kimaradásnál már bármelyik teszt megbízhatóan kimutatja az eredményt, akár pozi, akár nega. Drukkolok! ;)
2017. ápr. 3. 08:33
 16/45 A kérdező kommentje:

Neked gratulálok

És amikor sikerült az inszemed mit éreztél a nemvárt napja körül? Hát Én már tényleg nem merek tesztelni mert annyiszor csalódtam és nem szeretnék megint mondjuk akkor megyünk a 2. Inszemre csak hosszú idő ez az egész...

2017. ápr. 3. 09:08
 17/45 A kérdező kommentje:
Képzeljétek, hogy teszteltem nem bírtam du vizeletből nagyon halvány pozi 😐 nem tudom hogy bízzak benne? Nektek volt ilyen és erősödött?
2017. ápr. 3. 20:20
 18/45 anonim ***** válasza:
A legelsö vàlaszolo vagyok,Gratulálok ahogy a köreinkben mondják halvàny pozitiv is pozitiv😊😁
2017. ápr. 3. 20:49
 19/45 A kérdező kommentje:
Köszönöm😊 de nagyon halvány alig látni... picit meg vagyok ijedve.. hogy mi lesz mostmár nem bírok magammal. Aranyos vagy! Köszönöm hogy írsz
2017. ápr. 3. 20:54
 20/45 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

"Rossz kislány voltam" 😊 és ma reggel teszteltem ez is halvány pozi 😊 de pozi csak annyira hihetetlen, hogy sikerült...

Még nem akarnám beleélni magamat nehogy pofára essek. De még mindig van bennem egy kis félsz, hogy ez tényleg pozitív de tegnap írtátok,hogy a halvány is pozi ugye?

2017. ápr. 4. 05:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!