Lányok! Volt olyan akinek első inszeminációja sikerrel járt? Mikor teszteltetek? Nekem azt mondták, hogy a inszemtől a 18. Napon teszteljek. Írjatok pozitívumokat. Köszönöm.
Sajnálom ami történt veled 😟 ma csináltam tesztet de negatív volt inszem után vagyok 11 nappal.
Egyébként Te éreztél valamit? Tünet?
Szia. Latom irtal a hőről.
Nekem szerdan volt az elso inszem, hetfon tuszorepit is kaptam, viszont inszemkor nem fajt semmim, majd utana estere mar nagyon fajt a hasam, es kovetkezo nap is, mintha meg akarna jonni.
Akkor mertem hot, inszem napjan 36.5 volt, masnapra nem hogy felment volna, hanem még le is esett 2 tizedet. Felek, hogy nem repedt meg idore. Neked hogy volt?
Azota nem is merek, egyreszt mert nem stresszelem magam ezen, masreszt meg szedem az utrot, igy nyilvan magas a ho.
A 11.nap sztem korai volt.
13 44kedves válaszolónak írom:
Semmi szervi elváltozás csak 2 éve próbálkoztunk és elküldtek debreceni meddőségibe és ott vizsgálatok ahol mindent rendben találtak mindkettőnknél. Amúgy clostit, gonal f-et tüsszőrepi ovitrelle és most crione gélt használok. Néha szúrkál a hasam, hányinger, a hőmet meg 2x mértem mert nem mertem/merem most vagyok a 14.napon inszem után már nagyon izgulok. És Veled kérdező? 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!