Hogyan dolgozzam fel, hogy nem lehet több gyerekem?

Figyelt kérdés
Van egy egészséges, aranyos 8 éves gyerekünk. Minden álmunk volt, hogy nagy család legyünk. A gyerekünk születése után túl vagyok 1 spontán vetélésen, 3 missed ab-on, majd petevezeték elzáródás után 5 sikertelen lombikon. Betöltöttem a 40-et. A férjemmel megbeszéltük, hogy itt vége minden próbálkozásnak. Rengeteget költöttünk orvosokra, lombikra, tényleg mindent megtettünk a tesóért. Az eszemmel felfogom, meg is értem, de mégis fáj a szívem, a sírás környékez, hogy nem lehet több gyerekem.
2017. jan. 3. 18:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szia, mintha magamat olvastam volna , kislányom 8 éves lesz, mi nem bírjuk már anyagilag - pedig amúgy mennék lombikra de nem mehetünk emiatt a híd alá, persze mindenki azt mondja hogy mit nyavalygok mikor már van gyerekem , fogjam be a szám és ne keseregjek...persze a világon őt szeretem a legjobban, és csoda hogy ő van nekünk de basszus már annyit szenvedtem a sok lombik alatt 4 év alatt és nem tudom elfogadni hogy mindez a semmiért volt...
2017. jan. 14. 10:06
 12/14 anonim ***** válasza:
5-s vagyok. Nekem csak egy vezetőm volt, ahogy írtam,az is elzáródva. Mégis pár napon belül szülök. Semm ily csodaszert nem használtam. Csak elfogadtam.
2017. jan. 17. 16:34
 13/14 anonim válasza:
végül mi segített, hogyan dolgoztad fel? én most kerültem hasonló helyzetbe, és elakadtam..
2019. ápr. 10. 10:47
 14/14 anonim ***** válasza:
Mi most vagyunk 7 ev probalkozas utan. A kisfiam 8 eves. Nekem volt 4 olyan, hogy elindult a terhesseg de 2 heten belul elmentek. Minden vagyam, hogy a fiamnak legyen egy testvere, mert tudom milyen rossz egyeduli gyereknek lenni. 35 eves vagyok, ferjem 45. Lehet meg csoda ezutan? Nem tudom efogadni, hogy nem lehet tobb!
2020. júl. 2. 10:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!