Hogyan dolgozzam fel, hogy nem lehet több gyerekem?
Figyelt kérdés
Van egy egészséges, aranyos 8 éves gyerekünk. Minden álmunk volt, hogy nagy család legyünk. A gyerekünk születése után túl vagyok 1 spontán vetélésen, 3 missed ab-on, majd petevezeték elzáródás után 5 sikertelen lombikon. Betöltöttem a 40-et. A férjemmel megbeszéltük, hogy itt vége minden próbálkozásnak. Rengeteget költöttünk orvosokra, lombikra, tényleg mindent megtettünk a tesóért. Az eszemmel felfogom, meg is értem, de mégis fáj a szívem, a sírás környékez, hogy nem lehet több gyerekem.2017. jan. 3. 18:10
11/14 anonim válasza:
Szia, mintha magamat olvastam volna , kislányom 8 éves lesz, mi nem bírjuk már anyagilag - pedig amúgy mennék lombikra de nem mehetünk emiatt a híd alá, persze mindenki azt mondja hogy mit nyavalygok mikor már van gyerekem , fogjam be a szám és ne keseregjek...persze a világon őt szeretem a legjobban, és csoda hogy ő van nekünk de basszus már annyit szenvedtem a sok lombik alatt 4 év alatt és nem tudom elfogadni hogy mindez a semmiért volt...
12/14 anonim válasza:
5-s vagyok. Nekem csak egy vezetőm volt, ahogy írtam,az is elzáródva. Mégis pár napon belül szülök. Semm ily csodaszert nem használtam. Csak elfogadtam.
13/14 anonim válasza:
végül mi segített, hogyan dolgoztad fel? én most kerültem hasonló helyzetbe, és elakadtam..
14/14 anonim válasza:
Mi most vagyunk 7 ev probalkozas utan. A kisfiam 8 eves. Nekem volt 4 olyan, hogy elindult a terhesseg de 2 heten belul elmentek. Minden vagyam, hogy a fiamnak legyen egy testvere, mert tudom milyen rossz egyeduli gyereknek lenni. 35 eves vagyok, ferjem 45. Lehet meg csoda ezutan? Nem tudom efogadni, hogy nem lehet tobb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!