Hogyan dolgozzam fel, hogy nem lehet több gyerekem?
Még mindig lehet örökbefogadással.
A vér szerintit meg úgy dolgoznám fel a helyedben, hogy arra koncentrálnék hogy van egy egészséges gyerekem és próbálnék a lehető legjobb anyja lenni.
Ha ezek után se sikerülne akkor pedig arra hogy másoknak egy gyerek sem sikerül hiába szeretnének.
nem hinném,hogy nem lehet gyereked ha már szültél egy egészséges babát. A habituális vetélésnek van oka. Voltál habab ivig kivizsgáláson? Nk sejtaktivitást néztek?
Ha minden kötél szakad petesejt donoros beültetésben nem gondolkoznál?
Mi lombik előtt adtuk fel, több vetélés, méhen kívüli, egy petevezetek eltávolítás után, mivel a másik vezető teljesen zárt volt, műtétileg sem helyre állítható.
Lombikok nem akartunk, szenvedtünk eleget. Elengedtük es most 38 hetes terhes vagyok, teljesen problémamentes terhességgel. Ki tudja mit hoz a jövő. Tény, mindennek meg van az oka....
A pajzsmirigyem rendben, enyhe inzulinrezisztenciám van, ami nem kíván gyógyszeres kezelést, de szedtem gyógyszert a beültetéseknél. Petevezetékek elzáródva, úgyhogy spontán teljesen esélytelen a dolog.
A férjem teljesen elzárkózik örökbefogadástól (hozzám sem áll közel a gondolat), donor hasonló elbírálás. Csak sajátot tudnánk elfogadni.
Szóval ezek miatt írtam, hogy nekem már reszeltek...Tudom vannak csodák, azt mondják az orvosok, hogy talán nálam az az egy gyerek volt a csoda. Nem tudni. Természetesen védekezni nem fogunk, hátha lenne még egy kis esély, de józan ésszel végiggondolva be kell látnom, hogy ennyi volt.
más gond is van ott nem csak az elzáródás,ha ennyiszer vetéltél. az 5 lombikból el sem indult semmi,vagy vetélés is volt közte?
hány éves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!