Mit tennétek a helyemben? Mit csináljak? Hogyan dolgozzam fel? Kifutok az időből és az sem biztos, hogy lehet még gyerekem. Sajnos azt érzem, amit én szeretnék az nem számít! Részletek lent!
Én 36.éves a párom 35.éves lesz.Sajnos három éve kivettek a jobb oldalamat,se petefészek,se petevezeték.Babát szeretnék,de sajnos a párom még várna 6-8 hónapot.
Albérletre és a gondokra hivatkozik.Én máshogy gondolom,az hogy albérlet vagy banktörlesztő,részlet kérdés.Egyik sem a miénk.
36 évesen az se biztos, hogy egyből összejön, sőt!
6-8 hónap nagyon kevés, mi változik addig?
A baba amúgy is 9 hónap mire megszületik + lehet, hogy a fogantatáshoz is kell akár több év is.
Mi is albérletbe, adóssággal vállaltunk gyereket, egyikünknek sem volt kérdés, tudtuk, hogy majd megoldjuk a dolgokat, mert mi mindketten nagyon vágytunk már babára.
A párod ezek szerint nem akar gyereket.
Amúgy én 30 voltam mikor abbahagytam a védekezést és kereken 1 év kellett, mire megfogant a gyermekünk.
Sajnos félek,hogy nem jön össze a baba!
Az bosszant a legjobban,hogy még az esélye sem lehet meg,mert minden együttlétkor gondosan ügyel az óvszerre.
Azért 6-8 hónap mert most sikerült a munkahelye bejelentettre és apósom lenne a kezes a hitelhez,ő pedig csak szeptemberig lehet kezes,akkor lesz 65,éves.
Szia!
Ha eljott az ideje a gyerekvallalasnak, menj el nodokihoz, az meg tudja mondani ultrahang segitsegevel van e peteeresed vagy lesz e a kovetkezo honapban. Ha varhato peteeres vegyel ovulacios tesztet. Igy a legkonnyebb teherbe esni 1 petefeszekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!