Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogyan tudnám befolyásolni?...

Hogyan tudnám befolyásolni? Hogyan és mivel érveljek? Babát szeretnénk! Részletek lent!

Figyelt kérdés
Mindketten szeretnénk gyereket,szeretjük egymást.Ez a harmadik hónap,hogy nem szedem a gyógyszer,de még mindig óvszerrel védekezünk.A párom azon az elven van,hogy albérletbe nem csinálunk gyereket,sajnos a saját házra még hónapokat kell várni.Én már 36.éves leszek,a párom 35.lesz.
2013. ápr. 4. 17:07
 1/2 anonim ***** válasza:
Semmikepp se befolyasold, abbol jo nem lehet... Ervelj h pl ugyse biztos h egybol osszejon, par honap es sajat lakas... Akkor? Gondolom mire megszuletne 9ho mulva mar ott lennetek. Gyertyafenyes vacsi mellett beszelgessetek errol, hogy Te mennyire szeretned( korodbol kifolyolag) stb...drukkolok :)
2013. ápr. 4. 17:16
 2/2 anonim ***** válasza:
Ne várjatok, én is azt hittem rögtön teherbe esem, aztán 6 év kellett hozzá! Megy az idő. A férfinak bármikor lehet gyereke, de egy nőnek tényleg ketyeg a biológiai órája.
2013. ápr. 4. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!