Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A 12. ciklusnapon 16 mm-es...

Reménysugár27 kérdése:

A 12. ciklusnapon 16 mm-es tüsző mikorra repedhetett meg? Részletek lenn.

Figyelt kérdés
A tüszőt látta a doki a 12. napon, és azt mondta, hogy a 13-15. napokra tehető az ovu. Voltak is ovus tünetek a 14. napon, de a 20. napon is, hasonló volt és még éles fájdalom is társult hozzá, úgy mint pé-kor szokott. A hőm viszont minden nap ugyanannyi volt ebben a ciklusban (36,5), bár volt 36,2-re esés, de azóta is 36,5...nem tudom hová tegyem. Várom véleményeiteket!

2013. márc. 30. 06:28
 1/1 anonim ***** válasza:
Nem tudom...Ha gyereket akartok, akkor ne ezen agyalj. Minden másnap kell szeretkezni és nem görcsölni. Amúgy nem lehet kiszámítani. Nekem 21. napon volt 25 mm tüsző közvetlen repedés előtt, véletlen látta meg a doki. UH-ra mentem más okból. Sok sikert!
2013. márc. 30. 07:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!