Ciklus 12. napján 20 mm-es tüsző és 11 mm-es méhnyálkahártya jónak számít?
Én tegnap találtam erre az oldara, volt egy lány, aki szintén mindig így járt, neki ajánlottak génvizsgálatot, mely kimutatja, hogy van-e trombózisra hajlama.
Belinkelem az oldalt: [link]
Ő ezért kezdett el Aspirin protectet szedni.
Én is gondolkodtam, hogy mecsináltatok egy ilyen vizsgálatot a biztonság kedvéért.
Szia!
Szerintem semmiképp ne hagyd annyiban a dolgot, ha az orvos nem javasol több vizsgálatot, akkor nem vesz elég komolyan, és menj át másik orvoshoz! Annak, hogy folyton elmegy a baba, valami oka van, ez biztos! Szóval ne add fel, meg kell találni az okot, járj utána!
Meglesz a probléma, és hamar lehet babád biztosan! Hajrá!!! :)
(Amúgy a palástfűteát mindeni dicséri, én is ittam az első gyerekemnél is, most is iszom a kistesóval. Bár lehet, hogy nekem e nélkül sem lenne semmi, nem tudom. Állítólag méherősítő hatása van. De ez természetesen nem fogja megoldani a problémádat!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!