Van itt valaki akinek a méhpempő van itt valaki akinek a méhpempő helyre állította a hormonjait és teherbe esett? Mennyi idő alatt? Mennyi próbálkozás után?

Figyelt kérdés

2016. nov. 24. 21:37
1 2 3 4 5 6 7
 61/67 A kérdező kommentje:
25gosat rendeltem, Utolsó mensi utántól 25 nap alatt szedtem be mindet
2016. dec. 16. 07:53
 62/67 NK Klaudia ***** válasza:

Én is valahogy így, nálam volt hogy napi kétszer ettem.

Most egyáltalán nem tudom mi a helyzet, ugyan úgy szurkal a jobb oldalon mint tegnap, most lenne peteérésem? Ami lehetetlen, mert múlt hétvégén volt pozi ovu teszt, majd hétfőn már negatív.. :/ fogalmam sincs hogy állunk.

Remélem nem jön meg azért...

Te hogy vagy kérdező?

2016. dec. 16. 19:11
 63/67 A kérdező kommentje:
Mensinek se híre se hamva, úgy döntöttem van még Itthon egy teszt reggel megcsinálom, ha nega lesz akkor majd a doki megmondja, szerintem a pempő kavarhatott be...
2016. dec. 16. 20:25
 64/67 NK Klaudia ***** válasza:
Írd meg hogy mi a helyzet akkor azért :)
2016. dec. 16. 20:42
 65/67 A kérdező kommentje:
Negatív 😞 jövőhéten megyek dokihoz nem tudom mi van ilyenkor de az tuti hogy a pempő kavart be mert még nem voltam így soha, azért neked drukkolok!! És Írd meg te hogy alakulsz!!
2016. dec. 17. 07:13
 66/67 NK Klaudia ***** válasza:

Én sem tudom hogy mit higyjek.

Múlt hónapban 26napra jött meg, soha nem volt ilyen, mert amúgy 32 naposak a ciklusaim.

Ha megakarna most is jönni, akkor holnap kéne, de eddig semmi előjele, ha viszont most 32re jönne az dec.25... hát remélem egyikre sem jön meg. kezdenek érzékenyek lenni a cickoim, így nem sok esélyt látok, de nem akarok negatívan hozzá állni, hátha azért lesz ebből a hónapból valami :)

Te pedig írd meg majd hogy mi volt a dokinál, akár privátban is nyugodtan :)

2016. dec. 17. 10:49
 67/67 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Sikerült teherbeesnetek a pempőtöl?
2017. nov. 17. 14:59
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!