21 napja méhpempőt szedek ciklusom 22 napján vagyok, vérvételen Kiderült alacsony progim van plusz Kiderült ureaplasmám is van most olyan furcsa mindjárt megjön érzésem van nem a megszokott, Szerintetek lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Dec 15re van időpontom a budai meddőségi klinikára gondoltam még előtte csinálok méhpempő kúrát,hátha javítok valamit a helyzeten mit tehetek még? Bevált praktikák?tippek? Ciklus első felében csináltam ricinusolajos alhaspakolást pl,még soha nem estem teherbe kb 10 éve próbálkozok már a 3adik párkapcsolatban,ezúttal a férjemmel2016. nov. 24. 13:53
1/4 anonim válasza:
Szia, első clostys hónapom, nem tudom pontosan mikor volt ovum, de én úgy gondolom 4 napja (kedden), ciklus.hu szerint ma. Előtte hónapokig nem volt mensim. Napok óta mindjárt megjön érzésem van. Nem tudom hogy peteérés vagy beágyazódás vagy egyik se. :) A méhpempőt keddig ettem, plusz E,D vitamin, folsav.
3/4 A kérdező kommentje:
Ez e baj hogy én se tudom ovum van vagy beágyazódás vagy tényleg meg fog jönni csak az a fura hogy szokatlan tünetek tapasztalok de lehet a pempőtől van kiderül 3 nap múlva tesztelek
2016. nov. 28. 08:45
4/4 anonim válasza:
Nekem is most 2-3 napig volt ez a mindjártmegjön, nem tudom mire vélni, de lehet hogy jobban is figyelem a testem. Passz. 6ra nem várom, ha 28 napot számolok. Bár nem tudom hogy a closty befolyásolja e a ciklus hosszát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!