Nem furcsa, amikor egy harmincéves nő úgy nyavalyog, mint egy tinilány, vagy csak nekem alacsony a tűrőképességem?
Én is nő vagyok, egy albérletben lakunk, és mindennap végig kell hallgatnom a nyavalygását. Mármint csak véleményt nyilvánít, de úgy, mint egy elkényeztetett gyerek, hogy ami neki nem tetszik, akkor arra úgy reagál, hogy "jaaaaaaaaaaaj, ne mááááááááár!" Hosszan, elnyújtva. Ha horkol és felébresztem, akkor "miiiiiiiiéééééééééééért nem ébresztettem fel hamarabb?", ha filmezés közben kajálok a szobában, akkor "jaaaaaaaaaaaaaj, neeeeeee, tele leszünk egéééééééééérrel!".
Ezek lehet, hogy nem voltak túl jó példák.
Azt képzeli, hogy ettől lesz majd cukeee és kap jó sok pénzes faszit, meg a töküket a csúnyájába, hogy jó gyakran megpocsékolják.
Nekem egy 40+ barátnőm van aki így nyíg meg nyavalyog, tininek próbál látszani, ezoterikus hülyeségeket beszél, és mindig viszket a piñatája. Ha faszi lennék és ilyen nőm lenne, beleugranék a Dunába.
"Ha faszi lennék és ilyen nőm lenne, beleugranék a Dunába."
Inkább őt dobd bele, úgy te is meg a társadalom is jobban jár :D
#6: "Inkább őt dobd bele, úgy te is meg a társadalom is jobban jár :D"
Na pont erre gondoltam, miután beküldtem a kommentet, hogy vagy Dunának mennék, vagy inkább olyat alárúgnék a nőnek a harmadik ilyen picsogásnál, hogy meg sem állna a Holdig.
Amúgy rövid távon szórakoztató, ha van hozzá hozzá humorérzéked, de vele élni horror lenne...
Miért, az sokkal jobb, ha mély hangja van, és úgy beszél, mint egy kocsmatöltelék?
Vagy hadar, idegbeteg, szipog, stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!