Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tölt el boldogság és szeret érzése, amikor alacsony 150-160cm körüli lányokat látok például buszmegállóban előttem álltva vagy buszon, városban akárhol?
Figyelt kérdés
2012. máj. 29. 23:35
1/10 anonim válasza:
azé mer erre gerjedsz, de már tegnap is megkérdezted ugyanezt
2/10 anonim válasza:
attól még hogy minden nap megkérdezed nem leszel jobb helyzetben.
4/10 anonim válasza:
Azért mert meleg vagy és terhes.
5/10 A kérdező kommentje:
De most ne a farkatokkal gondolkozzatok!
Tiszta lelki szeretet ez, hasonló, amikor szerelmes vagy valakibe. Meg még pluszban ölelhetnékem is támad. :D
2012. máj. 29. 23:42
7/10 anonim válasza:
Erre gerjedsz. Azóta is. És ha tisztán lelki szeretettel puszilgatnád őket össze, akkor is erre gerjedsz. De ez normális. Az már kevérbé, hogy ahelyett, hogy keresnél egyet, itt keseregsz.
Ilyenkor komolyan, milyen választ vársz?
8/10 anonim válasza:
Lelki szeretet, mi? Hidd el engem ugyanez az érzés tölt el, de beismerem, hogy azon jár a fejem, hogyan fognám és pörgetném meg őket. Nem kell a púder! Hidd el, hogy ők is jobban szeretik ezt, mint a nyalakodós k_csögöket.
9/10 A kérdező kommentje:
ma 09:33
Lesz szex is, mindenki szeret szexelni, alap!
2012. máj. 30. 20:47
10/10 anonim válasza:
énis így vagyok vele :D imádom a pici lányokat. legszivesebben odamennék és megölelném őket :D nemtudom miből fakad ez..állítólag valami védelmező ösztönt ébreszt fel bennünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!