Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
169 centis srác ha elkezdi nagyon kigyúrni magát akkor jobban bejön a lányoknak 2-3 év múlva?
Figyelt kérdés
Mert jelenleg mind átnéz rajtam ,vagy csak aranyos barátfélének tart.Gondoltam befejezem a hiábavaló próbálkozást és változtatok a külsőmön ,felszedek 3év alatt 20kg izmot,hátha akkor már jobban észrevesznek.2012. máj. 28. 16:10
2/24 anonim válasza:
Gyúrás jó dolog, néha - néha én is szoktam. Plusz izom sosem árt meg, de szerintem tarts meg egy határt. Ne legyél izomagy
3/24 anonim válasza:
169 centisen kigyúrva elég gázul fogsz kinézni....inkább legyél vékony és legyen némi természetes izmod, hogy arányos legyél!
4/24 A kérdező kommentje:
Most is vékony vagyok szálkásan ,de az úgy tűnik ez kevés.
2012. máj. 28. 16:15
5/24 anonim válasza:
Helló!
Úgy tűnik, mi egy csónakban evezünk. Én is épp ezen gondolkozom már egy ideje, hogy ha kigyúrnám magam mennyivel lennék esélyesebb a lányoknál, van-e értelme vagy úgysem kellenék nekik stb.
Én csak 165cm magas vagyok és 53kg, ráadásul az a típus, aki szinte már azért küzd, hogy ne fogyjon el.
6/24 anonim válasza:
Hogyha valakinek az izom miatt kellesz, az már rég rossz.
7/24 anonim válasza:
Amikor látok ilyen kicsi de nagyon izmos fickókat, mindig az jut eszembe, hogy na itt a "kompenzálós" :D
Szerintem se gyúrd ki magadat nagyon! :D
Amúgy az összes ilyen kicsi férfiismerősöm, valami nagy, vagy törpe dagadt tehénnel van együtt :D
Ez valami perverzió???
21L
8/24 A kérdező kommentje:
Miért ,egy 180+ cm-es nem kompenzál a gyúrással? Valószínűleg neki sem volt jó ,vékony magasnak lenni.
2012. máj. 28. 16:35
9/24 A kérdező kommentje:
Valószínűleg az ismerőseid sokévi keresgélés után csak ilyen nők jutottak akiket te lenézel 21L. Bár már nekem is majdnem mindegy,hogy néz ki ,csak aranyos legyen a természete.
2012. máj. 28. 16:37
10/24 anonim válasza:
nem nézem le őket, csak fura...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!