Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
169 centis srác ha elkezdi nagyon kigyúrni magát akkor jobban bejön a lányoknak 2-3 év múlva?
Igen, határozottan segíteni fog a gyúrás, már csak magadért, az egészségedért is eddz, de a lányok összehasonlíthatatlanul jobban fognak rád figyelni, ha lesz rajtad plusz 15-20 kiló izom.
Nekem is nagyon bejött, de én elég szálkés maradtam, nem zsír, felfújt, definiálatlan izomzatot dobtam fel, hanem végig jól definiált, szálkás maradtam.
A gyúrás szuper dolog, hajrá.
Végre egy férfi, aki tenni is akar valamit önmagáért, a sikerért, nem csak panaszkodik.
nem azért nem kellesz 1 lánynak se mert vékony vagy
hanem azért mert kicsi, leszarná az összes lány ezt ha nagyobb lennél
166 cm / F
ma 16:21
Nem csak a portol lehetsz nagy te idiot@, hanem sokat kell enni, sok hust, tejtermeket, huvelyes novenyeket. Tovabba keves zsiros etelt es cukrosat. Es mellette sokat kell edzeni kb ennyi.
Amugy 3 ev alatt 20 kilo izom csak ugy nem jon fel magatol, szal vigyazni kell az ilyen kijelentesekkel, mert evente ha 5 kilot fel tudsz szedni (naturalba) az mar nagyon jo eredmeny!
"Nem látjátok át, hogy nem a fehérjeportól meg a sok fehérjetartalmú étel megevésétől nőttök?"
Lehet, hogy 2 diplomad van meg 4 nyelvet beszelsz, de attol meg nagy hulyesegeket allitasz! A feherje tartalmu etelek igen is sokat szamitanak, de neked hiaba magyarazom, mert nalad feherje=por. Feherjet az etelekbol is lehet szerezni (tobb ezer eves gorog szobrokon, mind izmos atletak, szteroid nelkul), csak eleget kell enni hozza, de mind1. Tovabba attol, hogy kisportolt vagy es napi/heti rendszeresseggel mozogsz attol meg nem leszel elportolo. Elsport az lenne, ha a hatarokat feszegetned, pl mindennap tobb sulyt emelnel mig mar a kezed leszakadna, vagy minel nagyobbra akarnal novekedni, de amig betartod a korlatokat es nem erolteted tul magad addig csak a hasznodra valik, inkabb mint a sirankozas...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!