Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 169 centis srác ha elkezdi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

169 centis srác ha elkezdi nagyon kigyúrni magát akkor jobban bejön a lányoknak 2-3 év múlva?

Figyelt kérdés
Mert jelenleg mind átnéz rajtam ,vagy csak aranyos barátfélének tart.Gondoltam befejezem a hiábavaló próbálkozást és változtatok a külsőmön ,felszedek 3év alatt 20kg izmot,hátha akkor már jobban észrevesznek.

2012. máj. 28. 16:10
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Hát én 178cm magas vagyok gyúrok is de hogy ez a csajoknak mennyire jön be az egyén függő!!!! Az edzés is olyan hogy vagy magadért csinálod hogy jól nézz ki jól érezd magad a bőrödben vagy mikor tükörbe nézel akkor azt lásd amit szeretnél látni!! Ha a gyúrást csak a csajok miatt csinálod akkor már rég rossz semmi értelme úgysem sikerül ha csak ez motivál!!!!!
2012. máj. 28. 17:06
 12/24 A kérdező kommentje:
Ez ilyen összetett dolog. Magamért csinálnám ,hogy legyen csajom és jobban érezzem magam a bőrömben ezáltal.Én marha jól elvagyok így is ,hogy nem tudok megemelni 150kilót fekve és nem kell naponta edzőterembe járnom:D De ,ha ez kell hogy észrevegyenek,akkor belevágok.
2012. máj. 28. 17:20
 13/24 anonim ***** válasza:

ne legyél izompacsirta, mert az viccesen néz ki.

[link]

ez a test pont jó.

2012. máj. 28. 18:43
 14/24 anonim ***** válasza:

Igen, határozottan segíteni fog a gyúrás, már csak magadért, az egészségedért is eddz, de a lányok összehasonlíthatatlanul jobban fognak rád figyelni, ha lesz rajtad plusz 15-20 kiló izom.

Nekem is nagyon bejött, de én elég szálkés maradtam, nem zsír, felfújt, definiálatlan izomzatot dobtam fel, hanem végig jól definiált, szálkás maradtam.

A gyúrás szuper dolog, hajrá.

Végre egy férfi, aki tenni is akar valamit önmagáért, a sikerért, nem csak panaszkodik.

2012. máj. 28. 19:26
 15/24 anonim ***** válasza:

nem azért nem kellesz 1 lánynak se mert vékony vagy

hanem azért mert kicsi, leszarná az összes lány ezt ha nagyobb lennél

166 cm / F

2012. jún. 3. 16:12
 16/24 anonim ***** válasza:
Miért egészséges, ha valaki megeszik egy csomó fehérjeport?
2012. jún. 3. 16:21
 17/24 anonim ***** válasza:

ma 16:21

Nem csak a portol lehetsz nagy te idiot@, hanem sokat kell enni, sok hust, tejtermeket, huvelyes novenyeket. Tovabba keves zsiros etelt es cukrosat. Es mellette sokat kell edzeni kb ennyi.

Amugy 3 ev alatt 20 kilo izom csak ugy nem jon fel magatol, szal vigyazni kell az ilyen kijelentesekkel, mert evente ha 5 kilot fel tudsz szedni (naturalba) az mar nagyon jo eredmeny!

2012. jún. 3. 16:42
 18/24 anonim ***** válasza:
Két diplomával és négy idegen nyelv magas szintű tudásával aligha vagyok idiótának nevezhető. Nem látjátok át, hogy nem a fehérjeportól meg a sok fehérjetartalmú étel megevésétől nőttök? Magyarországon nem ellenőrzik, mi van ezekben az úgynevezett fehérjeporokban. Hol van ez a naturáltól? Úgy naturál, mint az élsport... Szóval, ne lepődjetek meg, ha 40 évesen a boncasztalra kerültök, de legalább a boncmesterek gyönyörködnek bennetek... Bevenni egy ilyen ostobaságot, hogy ettől jönnek majd a nők... Aki csak ezért szeret, az inkább hozzám se érjen.
2012. jún. 3. 17:19
 19/24 anonim ***** válasza:

"Nem látjátok át, hogy nem a fehérjeportól meg a sok fehérjetartalmú étel megevésétől nőttök?"

Lehet, hogy 2 diplomad van meg 4 nyelvet beszelsz, de attol meg nagy hulyesegeket allitasz! A feherje tartalmu etelek igen is sokat szamitanak, de neked hiaba magyarazom, mert nalad feherje=por. Feherjet az etelekbol is lehet szerezni (tobb ezer eves gorog szobrokon, mind izmos atletak, szteroid nelkul), csak eleget kell enni hozza, de mind1. Tovabba attol, hogy kisportolt vagy es napi/heti rendszeresseggel mozogsz attol meg nem leszel elportolo. Elsport az lenne, ha a hatarokat feszegetned, pl mindennap tobb sulyt emelnel mig mar a kezed leszakadna, vagy minel nagyobbra akarnal novekedni, de amig betartod a korlatokat es nem erolteted tul magad addig csak a hasznodra valik, inkabb mint a sirankozas...

2012. jún. 3. 19:30
 20/24 anonim ***** válasza:
hány kiló vagy most kérdező?
2012. júl. 8. 11:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!