Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
169 centis srác ha elkezdi nagyon kigyúrni magát akkor jobban bejön a lányoknak 2-3 év múlva?
én 2 éve edzek és jelentősen megváltozott a külsőm!
barátőm is van 1év 5 hónapja de ő nem azért szeret mert "izomagy" vagyok... ha találsz 1 lányt és csak az érdekli hogy hogy nézel ki akkor az nem azért szeret aki vagy... és ez nem valami jó dolog hidd el.
Szia
Kb egy súlycsoportban vagyunk,ezért gondoltam írok.4 hónapja edzem ,heti 4 szer.Nem kell éveket várni ,hogy legyen változás,ha rendszeresen mész ,normális edzésterved van,rendesen eszel (vehetsz fehérjét,bajod nem lesz tőle és sokat segít) nagyon hamar látod majd a változást.Igaz előtte én rendszeresen sportoltam ,genetikámat sem tartom rossznak,szálkás testem/alkatom van és hidd el ez jobban bejön a lányoknak mint a szarrá gyúrt kokszos test :).169 cm-re a +20 kg-t kicsit soknak tartom ,bár a korodat nem tudom ha még növésben vagy akkor oké lehet a dolog.
11:26 vagyok
én sem gyúrtam ki magam nagyon :-) csak egy kis tömeget szedtem fel :-) és utánna kb 1.5 éve szalkásítok csak és azt mondja a párom is hogy tökéletes az alakom :-) ez egosnak hangzik de az nincs :-D ha a párom nem mondja hogy így jó akkor most szerintem undorítóán festenek mert én magamat meg mindig vékonynak tartom. pedig sokat felszedtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!