Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek is elnyomják...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is elnyomják manapság az alacsony fiúkat? Mindenben esélytelenebbek, így a csajozásban is, igaz ez?

Figyelt kérdés

2012. máj. 23. 21:13
 1/10 anonim ***** válasza:
nem
2012. máj. 23. 21:14
 2/10 anonim ***** válasza:
Szerintem sem. Mennyire vagy alacsony?
2012. máj. 23. 21:15
 3/10 anonim ***** válasza:
nem, miért lennének? vannak alacsony lányok is, és nem mindegyik a zsiráfokra bukik. engem például kezdenek irritálni a nagyon magas pasik, akikre úgy kell felnéznem, mintha a fejem fölötti felhőket nézném :S :D
2012. máj. 23. 21:18
 4/10 A kérdező kommentje:
Kb. 165-167cm lehetek. Az alacsonyabb lányok jönnnek be nekem, de hiába, ha nekik is magasabb fiúk kellenek. Nem merek kezdeményezni sem már, mert úgy sincs értelme úgy gondolom esélytelen vagyok a termetem miatt. Esetleg ha van itt olyan fiú, aki olyan alacsony, mint én segíthetne, hogy tudott barátnőt szerezni, egy kis bátorítás, segítség jól jönne.
2012. máj. 23. 21:25
 5/10 anonim ***** válasza:
Nem igaz. Egyébként meg az emberek (bár szeretik ennek ellenkezőjét hinni) NEM változnak! 100 éve, sőt 1000 éve is ugyanaz ment, mint ma, csak a díszlet volt más.
2012. máj. 23. 21:25
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem.Én nem akarok zsiráffal összejönni,mert kitörne a nyakam,amikor bele akarnék nézni a szemébe.És 6 tonnás,izomagyú állat sem kell.170 cm az ideális,mert én 167-170 vagyok:)Ja és ha kinyitod a szemed,meglepődnél,mennyi alacsony lány futkos az utcákon.Husigolyók.
2012. máj. 24. 16:05
 7/10 A kérdező kommentje:

ma 16:05

Az egy dolog, hogy rengeteg alacsony, vékony lány futkározik az utcán, de hány adna vajon valójában esélyt nekem? Hány fogadna el, hány tudna lemondani arról, hogy mellettem nem hordhat magassarkút és hány tudna lemondani a nagy álompasijáról a 180-185cm álomhercegről?

2012. máj. 24. 16:11
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem tudom . Próbáld ki. (a kommentre válaszolok) Az én anyukám lemondott a magassarkúról az apámért , és nekem is egy alacsony fiú tetszik .
2012. máj. 24. 19:29
 9/10 anonim ***** válasza:
Ez hulyeség. Nekem például nem is tetszenek a magasabb fiúk. :D
2012. máj. 27. 11:31
 10/10 anonim ***** válasza:

Az,hogy keress alacsony lányokat egy vicc. Ők is a magas srácokat keresik, még ha nem is vallják be. Én is alacsony vagyok (172 cm) és számtalanszor tapasztaltam ennek a hátrányát.. Nem nem fogom felvenni a harcot a magassarkúkkal, ha nekik fontosabb egy tárgy mint egy élőlény akkor ez van ezt kell elfogadni. Mára már nem veszem fel a dolgot, megtanultam hogy nem éri meg idegeskedni emiatt, annyit nem érnek.

Én ezt nem elnyomásnak nevezném, hanem kisortírozásnak, mintha egy selejt lennél :( szomorú de igaz. És méghogy nem számít Nekik a magasság. Az USA-ban végeztek a 2000-es évek elején egy tesztet. 50 nőnek ( magasságuk asszem 155-175 cm között volt) kellett eldönteni, hogy az előttük levő 2 férfi közül melyiket választaná, csak a külső alapján, tehát első benyomásra. Mindkét férfi átlagos testalkattal és "helyességgel" rendelkezett, csak az egyik 5'8 (173 cm) míg a másik 6'0 (183cm) volt. 50/50 nő választotta a 6'0 magasabb férfit. Ennyit erről.

Szóval fogadd el a dolgot és kész. Helyette tanulj és próbálkozz külföldön és megpróbálom kint :) 25/F

2012. máj. 27. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!