Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerkedhetnék meg alacsony, de mégsem foglalt kedves, érzelmes, megértő lányokkal? Tapasztalatok fiúk?
Figyelt kérdés
2012. máj. 21. 16:04
2/9 A kérdező kommentje:
Vagyis sehol :D
Nem tudom, én mindig foglalt lányokkal tudok összeismerkedni élőben. :)
Ez ennyire törvényszerű lenne, hogy elkelnek?
2012. máj. 21. 16:25
3/9 anonim válasza:
Hát igen. A ronda magas és kövér alkat nem féletlenül mindenki kedvence...
4/9 anonim válasza:
Simán bárhol összejöhetsz ilyen lányokkal, tele van velük az ország.
Gondolom egyetemre jársz, akkor ott. Ne legyél élhetetlen!
5/9 A kérdező kommentje:
Jó ezt mondani könnyű, de ti lányok sem vagytok segítőkészek, legalább jeleznétek vagy leszólítanátok, ha már tetszem nektek. Nem mindenki ilyen bunkó, nagypofázós, tahó, paraszt vannak félénkebb fiúk is. :D
2012. máj. 21. 16:43
6/9 anonim válasza:
még jó hogy ne egy lány szólítson le
azért valamit neked is kellene tenned az ügy érdekében
7/9 A kérdező kommentje:
Hát épp ez az, hogy eddig is csak én gürcöltem a lányoknál, de ők olyan érdektelen, meg nem jeleznek semmit sem vissza, tiszta stressz az egész. :/
2012. máj. 21. 17:00
9/9 anonim válasza:
Ez egy igen nagy tálcán önfelkínálás volt. Úgy gondolom szólnom kéne, hogy intézkedj... Ilyen se minden nap van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!