Van itt valaki akinek a méhpempő van itt valaki akinek a méhpempő helyre állította a hormonjait és teherbe esett? Mennyi idő alatt? Mennyi próbálkozás után?

Figyelt kérdés

2016. nov. 24. 21:37
1 2 3 4 5 6 7
 51/67 NK Klaudia ***** válasza:

Nem biztos! Ovu teszttel nem próbálkoztál?

Nem tudom, de állítólag jós tesztként is használják, reggel. Próbáld meg azzal.

Én szorítok hogy baba legyen nálad :)

Egyébként a nevednél a születési dátumod van?

Mert én meg 910607 :)))

2016. dec. 14. 21:19
 52/67 A kérdező kommentje:
Ovu tesztet nem próbáltam, köszönöm a drukkot! Én is drukkolok neked! Igen az a születési dátumom😊 akkor 2 év különbséggel ugyanakkor születtünk😊 van még egy tesztem itthon hétvégére tervezem, ha az is nega lesz akkor doki lesz a vége, olyat olvastam nagy keresgélésemben hogy ritka de van olyan hogy a vizelet nem Válassza ki a hcgt
2016. dec. 15. 07:13
 53/67 A kérdező kommentje:
Te is az első babával próbálkozok?
2016. dec. 15. 07:22
 54/67 NK Klaudia ***** válasza:

Igen :)

Nekem volt egy terhességem, de sajnos elment 2 éve, őszinte leszek, nekem nem mutatta ki a teszt még az 5.hétben sem... És a kórházban mondták hogy baba van, aztán rá két hétre elment. Ő nem próbálkozás volt, csupán véletlen. Most élesben próbálkozunk. :)

2016. dec. 15. 07:49
 55/67 A kérdező kommentje:
Sajnálom, remélem ezúttal sikerrel jársz😊 most már nem tudom mit higgyek a melleim Olyanok mintha plasztikáztattam volna😊 de nem fáj csak a bimbómon viszketnek ezek a mirigy kitüremkedések, egyik pillanatban azt gondolom tuti terhes vagyok, aztán eszembe jut a nega teszt és elszomorodik,már nagyon kíváncsi vagyok mi lesz ebből
2016. dec. 15. 12:17
 56/67 A kérdező kommentje:
Arra is kíváncsi vagyok te hogy alakulsz, már csak azért is hogy ez a pempő kire hogy hat, mióta mentek"élesbe"? Hány napig szedted a pempőt?
2016. dec. 15. 12:24
 57/67 NK Klaudia ***** válasza:

Én ahogy vége volt a menzeszemnek akkor kezdtem, kb fél hónap, aztán ovu teszteltünk a hétvégén mert a párom nem hagyott békén vele, full pozitív volt 3 napig, aztán nega.

Ma viszont úgy húz a jobb oldalon, elkepzelni nem tudom miert...

Ez élesben a második hónap :)

Nekem eddig minden sikertelen hónapban fajtak a cickoim de úgy igazán nagyon, most semmi egyelőre :)

2016. dec. 15. 13:18
 58/67 NK Klaudia ***** válasza:

Viszont neked elég sokat késik ahhoz hogy érzékenyek legyenek, vagy fájjanak, nem mész el dokihoz hogy hátha? 😊

Vagy előtte ovu tesztelj reggel.

Igaz hogy mi Ausztriaban voltunk a hétvégén ott vettem, 5 db volt 4ezer, de itthon van egy oldal ahonnan lehet rendelni, sőt tesztet is különböző érzékenységüt.

Tényleg, milyen tesztet használtál? Lehet írtad, csak nem figyeltem.

2016. dec. 15. 14:04
 59/67 A kérdező kommentje:
Gabriel, expect,meg volt valami 2 dbos 600 ftért nem Tom már mi volt a neve, nekem nem fáj a cicim! Csak kb dupla akkora mint volt és viszketnek ezek a mirigyek amik kijöttek rajt( Állítólag csak terhesen szoktak ezek kijönni) amugy lehet a legutóbbi tesztet elrontottam alapbol délután csináltam, meg az volt ráírva hogy hat másodpercig vizelet alá kell tartani de kb 2 másodpercig tartott a pisilés na mindegy most várok egyenlőre nem tudok mást tenni, időpontot jövőhétre kaptam a dokihoz
2016. dec. 15. 15:11
 60/67 NK Klaudia ***** válasza:

Ne idegeskedj :)) a cickós dolog azért gyanús ennyi idő után, legalábbis szerintem.

Te mióta szedted a méhpempőt?

2016. dec. 15. 17:54
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!