Van itt valaki akinek a méhpempő van itt valaki akinek a méhpempő helyre állította a hormonjait és teherbe esett? Mennyi idő alatt? Mennyi próbálkozás után?
Nem biztos! Ovu teszttel nem próbálkoztál?
Nem tudom, de állítólag jós tesztként is használják, reggel. Próbáld meg azzal.
Én szorítok hogy baba legyen nálad :)
Egyébként a nevednél a születési dátumod van?
Mert én meg 910607 :)))
Igen :)
Nekem volt egy terhességem, de sajnos elment 2 éve, őszinte leszek, nekem nem mutatta ki a teszt még az 5.hétben sem... És a kórházban mondták hogy baba van, aztán rá két hétre elment. Ő nem próbálkozás volt, csupán véletlen. Most élesben próbálkozunk. :)
Én ahogy vége volt a menzeszemnek akkor kezdtem, kb fél hónap, aztán ovu teszteltünk a hétvégén mert a párom nem hagyott békén vele, full pozitív volt 3 napig, aztán nega.
Ma viszont úgy húz a jobb oldalon, elkepzelni nem tudom miert...
Ez élesben a második hónap :)
Nekem eddig minden sikertelen hónapban fajtak a cickoim de úgy igazán nagyon, most semmi egyelőre :)
Viszont neked elég sokat késik ahhoz hogy érzékenyek legyenek, vagy fájjanak, nem mész el dokihoz hogy hátha? 😊
Vagy előtte ovu tesztelj reggel.
Igaz hogy mi Ausztriaban voltunk a hétvégén ott vettem, 5 db volt 4ezer, de itthon van egy oldal ahonnan lehet rendelni, sőt tesztet is különböző érzékenységüt.
Tényleg, milyen tesztet használtál? Lehet írtad, csak nem figyeltem.
Ne idegeskedj :)) a cickós dolog azért gyanús ennyi idő után, legalábbis szerintem.
Te mióta szedted a méhpempőt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!