Ki volt úgy, hogy a méhpempő hónapjában vagy nem sokkal utána esett teherbe sok próbálkozás után? 10 gramm után lehet valami eredmény?
Szia!
Én. :)
3 év, sok-sok orvoshoz járás, laparoscopia (átjárható voltam), hormonok, hőmérőzés, gyógyszerek, idegbaj után, mit veszíthetek alapon, vettem egy 10 grammosat, és a következő hónapban pozitívat teszteltem, most már 3 éves a kisfiam.
Nem tudom, hogy mennyiben járult hozzá a teherbeeséshez, mert lehet, hogy utólag még "dolgoztak" a hormonok, mindenesetre én hiszek benne. Ja, és nem is ettem kiskanálnyit naponta, mert azért a mennyiséghez képest húzós az ára.
Sok sikert! :)
Barátnőmnek első honapban másik barátnőmnek is első honapban sikerült..))hogy ennek köszönhető e nem tudom...én nem szedtem semmit csak vitamint és nekünk is elsőre sikerült!
Kivánom hogy baba legyen !!
Én hőmérőzéssel lettem elsőre babás azt probáltad?
olyan jó olvasni azt,hogy valakinek elsőre sikerült :)
én már 4 hónapja hőmérőzök és semmi.Kedden megyek a dokihoz,mert fél éve nem jön a baba,és fél évet adott,hogy ha nem sikerülne,akkor a páromat vizsgálják ki.Hát nem tudom,remélem megoldódik a probléma,és ha van baj,akkor megmondják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!