Ki volt úgy, hogy a méhpempő hónapjában vagy nem sokkal utána esett teherbe sok próbálkozás után? 10 gramm után lehet valami eredmény?
Sziasztok!
Én vagyok az első válaszoló. Márciusban újra elkezdtem szedni, április 21-én pozitívat teszteltem. úgyhogy most már a 28. hétben járok. :)
Szedjétek, megéri!
Szia!
Köszi! :)
Nekem alapból 35 naposak a ciklusaim, és mivel mindkétszer csak 1-1 hónapig szedtem, nem vettem észre hosszabbodást. Viszont most csak a 33. napig bírtam várni, és már ott szép két csíkos tesztem volt.
Drukkolok, írj mindenképpen!
Köszi:)
Majd írok ha van fejlemény.
Gyöngyi
Jó lenne még egy méhpempős sikersztorit olvasni Gyöngyi! ;)
Szorítok!
Hát sajna megjött, de még csak első hónap abból is csak fél hónapban használtam. Most ha vége, akkor kezdem az újjat. Hátha, majd ha van valami jelentkezem.
Gyöngyi
Első vagyok.
Írjál mindenképpen!!
Sajnálom!Majd a következő hónapban!
Nekem holnap lesz egy hete,hogy szedem és lassan peteérés,hàt reménykedem. De egyébként azt olvastam,hogy 28napig kell szedni,majd 28nap szünet,majd újra 28nap szedés és 28nap szünet után a gyermektelen párok 70%nak sikerül. Azért ez bíztató.Mi az a 4hónap annyi hónap és év után. Most ebben kitartó leszek és írok én is mindenképpen!:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!