Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki volt úgy, hogy a méhpempő...

Ki volt úgy, hogy a méhpempő hónapjában vagy nem sokkal utána esett teherbe sok próbálkozás után? 10 gramm után lehet valami eredmény?

Figyelt kérdés
Nagyon segítene ha leírnátok a tapasztalataitokat,mi már minden félét kipróbáltunk ezen kívül.

2013. ápr. 9. 15:24
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Szia! Segített a méhpempő? Van már babóca?
2013. szept. 24. 18:53
 12/22 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én vagyok az első válaszoló. Márciusban újra elkezdtem szedni, április 21-én pozitívat teszteltem. úgyhogy most már a 28. hétben járok. :)

Szedjétek, megéri!

2013. szept. 24. 19:45
 13/22 anonim ***** válasza:
Gratulálok!:) Én is el kezdtem szedni Augusztusban, remélem összejön. Neked okozott ciklus hosszabbodást a méhpempő??? Normál esetben 32-33 napos a ciklusom, a max ebben az évben a 35 nap volt 1 alkalommal, de most mára 37. napnál járok és semmi. Még a 33 napnál volt egy kis majdnem meg jön érzés, azóta is néha, de hamar el is múlik. Még nem mertem tesztet venni.
2013. szept. 26. 08:36
 14/22 anonim ***** válasza:

Szia!

Köszi! :)

Nekem alapból 35 naposak a ciklusaim, és mivel mindkétszer csak 1-1 hónapig szedtem, nem vettem észre hosszabbodást. Viszont most csak a 33. napig bírtam várni, és már ott szép két csíkos tesztem volt.

Drukkolok, írj mindenképpen!

2013. szept. 26. 09:15
 15/22 anonim ***** válasza:

Köszi:)

Majd írok ha van fejlemény.

Gyöngyi

2013. szept. 26. 11:55
 16/22 anonim ***** válasza:

Jó lenne még egy méhpempős sikersztorit olvasni Gyöngyi! ;)

Szorítok!

2013. szept. 26. 16:54
 17/22 anonim ***** válasza:

Hát sajna megjött, de még csak első hónap abból is csak fél hónapban használtam. Most ha vége, akkor kezdem az újjat. Hátha, majd ha van valami jelentkezem.

Gyöngyi

2013. okt. 1. 11:28
 18/22 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Írjál mindenképpen!!

2013. okt. 1. 11:32
 19/22 anonim ***** válasza:

Sajnálom!Majd a következő hónapban!

Nekem holnap lesz egy hete,hogy szedem és lassan peteérés,hàt reménykedem. De egyébként azt olvastam,hogy 28napig kell szedni,majd 28nap szünet,majd újra 28nap szedés és 28nap szünet után a gyermektelen párok 70%nak sikerül. Azért ez bíztató.Mi az a 4hónap annyi hónap és év után. Most ebben kitartó leszek és írok én is mindenképpen!:-)

2013. okt. 1. 17:01
 20/22 anonim ***** válasza:
Sikerült!!! :) Pozitívat teszteltem!!! Ez volt a 11.hónapunk és ebben a hónapban kezdtem el szedni a méhpempőt! Úgyhogy nem tudom, hogy tényleg segített-e, de én hiszek benne!!! :)))
2013. okt. 20. 08:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!