A P 4-es eredmeny valoban nagyban befolyasolhatja a teherbeesest?
Nekem is pocsék cito-m volt, meg hpv-m. Minden doki a szakrendelésen mást mondott, elmentem természetgyógyihoz. Azt mondta, a szénhidrát megvonós kajálásom miatt elsavasodott a szervezetem, ezért jönnek elő a betegségek. Először az emésztésemet kellett rendbe tenni.Minden nap gyümivel kezdeni, utána fél órára már bármit ehettem, minden nap egy probiotikus joghurt, magok (búzacsíra, lenmag, máriatövis darálva és szezámmag darálva). Ezekből 1-1 teáskanál. Nem drágák, egy hétig kitartanak. Naponta 2-3 dl gyümi és zöldséglé lecenrtizve frissen(alma, citrom, srépa, cékla, bármi vegyesen), lúgosítani. Ha kimarad, pótolhatod 1-2 citrom levével. Este 6 után már semmit ne egyél. a rostosakat lehetőleg délelőttre időzítsd, jobb a felszívódás.
Lelki okai is lehetnek a "begyulladt" medencének, főleg nőknél, amikor sajnálkozol, mérgelődsz a "kielégítetlen vágyaidon és a teljesületlen reményeiden". Ezt idéztem. Nekem is ettől volt rossz a cito-m szülés után, úgy éreztem, be vagyok korlátozva. Pedig csak a napirendemet kellett megváltoztatni.
Most jól vagyok. Remélem, segíthettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!