A teherbeesést befolyásolhatja a bulimia? Kérlek ne írjatok csúnyákat, elég probléma ez így is. Nem vagyok vékony így se.70kg. nem drasztikusan csinálom, akkor vszínű vékony lennék.
Van itt olyan aki így esett teherbe?
Én nem csinálom mindig, akkor vszínű nem is ennyi kg lennék.
Ha kiderülne h. babás vagyok nem csinálnám többet.
Igen lehet ez a probléma.
"Ha kiderülne h. babás vagyok nem csinálnám többet"
Minden evési zavaros nő ezt fogadja meg. Ezzel szemben a terhesség alatt súlyosbodik a betegség. Előbb gyógyulj meg aztán vállalj gyereket. Ha most nem elég az erőd hozzá, a gyerekkel csak még nehezebb lesz.
Kedves kérdező!Előbb javasolnám hogy gyógyulj ki ebből a problémából,és csak utána válj anyává.
Hidd el egy terhes állapot a hormonok miatt kihozhat nagyon durva mély depressziót is a kismamából,a szülés utáni időszakról pedig ne is beszéljünk!
Oka van hogy bulimiás vagy,kezeltesd magad kérlek,csak utána vállalj felelősséget egy másik életért!És arra azét készülj fel már most hogy terhesség hízással jár!
37hkm
Először is, én még nem tettem fel ezt a kérdést, de láttam, hogy más is kérdezte, de sajnos ő sem kapott pontos válaszokat.
Másodszor: könnyű egy beteg ember felett ítélkezni.
A kérdésemre pedig szeretnék választ kapni. Teherbe eshetek? És a bulimia miatt ugyanúgy meg tud tapadni a pici?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!