Van itt valaki akinek a méhpempő van itt valaki akinek a méhpempő helyre állította a hormonjait és teherbe esett? Mennyi idő alatt? Mennyi próbálkozás után?
Figyelt kérdés
2016. nov. 24. 21:37
21/67 A kérdező kommentje:
Szorítok Nektek!!!köszönöm a bíztató kommenteket!!
2016. dec. 3. 12:29
22/67 A kérdező kommentje:
Mióta próbálkoztok? Orvosnál voltatok már?
2016. dec. 3. 12:32
23/67 A kérdező kommentje:
Mikor fájt a hasam pár napig azt hittem beágyazódás lehet de már most azt sejtem akkor volt a peteétésem,és azért volt nekem szokatlan mert valószínűleg a pempő hozott peteétést csak kicsit későn,ha jol sejtem ezeket akkor erről a hónapról lecsusztunk de nem adom fel,15 re van időpontok budai meddőségi központba,majd a további eredményekből hátha okosabbak leszünk 😊
2016. dec. 3. 12:48
24/67 A kérdező kommentje:
Azért várom a ti tapasztalataitokat! Nagyon Örülök ha legalább ti sikerrel jártok!
2016. dec. 3. 12:49
25/67 NK Klaudia válasza:
Nekem valószínűleg előrébb hozza ebben a hónapban a peteérést, nagyon úgy néz ki eddig.
Kérdező mi a helyzet veled?
26/67 A kérdező kommentje:
Még nem jött meg, lehet hogy késik ,ha jövőjét csütig nem jön meg akkor tesztelek megint
2016. dec. 4. 09:49
27/67 NK Klaudia válasza:
Várom ám a helyzet jelentést:)) ne add fel! :)
28/67 A kérdező kommentje:
Köszi rendben,én is várom tőled!
2016. dec. 5. 08:41
29/67 A kérdező kommentje:
Jelentem még mindig nem jött meg nem is érzem a szokásosakat ami előjelek szoktak lenni, remélem nem is fog megjönni 😊
2016. dec. 6. 18:43
30/67 anonim válasza:
Szia. Legalso válaszoló vagyok a második oldaladon! :) nekem ez a 15dpo. Negyedik napja kèsik, a teszt ma negativ volt..sosem tortent ilyen. Lehet h a 25os teszt gyenge volt meg nekem.:) nalad mizujs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!