Van itt valaki akinek a méhpempő van itt valaki akinek a
méhpempő helyre állította a hormonjait és teherbe
esett? Mennyi idő alatt? Mennyi próbálkozás után?
Nekem múlt héten bő egy hét késés után lett csak pozitív a tesztem. Kiderült kései peteérésem volt. :)))
Mindenkinek megy a drukk!!!
2016. dec. 6. 18:56
32/67 anonim válasza:
Ja, és én előző hónapban szedtem, most volt a pihi hónap és következő hónapban újra kezdtem volna a méhpempőzést.
2016. dec. 6. 18:57
33/67 anonim válasza:
Utolso elottI nekem teszt szerint 19. Napon volt pèm! Mi elotte valo naptol 3-4napig minden este egyutt voltunk! Utana sajna nem mert parom beteg lett nagyon. Aztan meg Èn. 1hete tudunk ujra együtt lenni. Szval 15napja volt pèm.:(
2016. dec. 6. 19:09
34/67 A kérdező kommentje:
A pozit tesztelőnek nagy Gratula!! Nekem 6 napja késik, ritkán de szokott nálam ilyen lenni azért nem merem beleélni magam nagyon, de ha Továbbra se jön meg hétvégén csinálok még egy tesztet, azt gyanítom hogy ha netán sikerült akkor késői fogantatás volt mert, a peteérésem a megszokottnál később volt, aki még vár a pozi tesztre annak megy a drukk!!!
2016. dec. 6. 21:53
35/67 NK Klaudia válasza:
Hajrá lányok! 😊 akinek pozi lett nsgy gratula!
Remélem kérdező neked is az lesz :))
Nekem most van pé nagyon úgy néz ki, de hát én 25re nem várom, az még messze van, de már nem stresszelek :)
Észre vettem valami furát, nem tudom hogy ki járt így rajtam kívül, együttlét után gyertya állás, és utána nem jön ki semmi.. Viszont ha elmarad a gyertya, és csak fekvés akkor reggel ha felkelek érzem hogy elázom... Járt így rajtam kívül valaki?
2016. dec. 6. 22:49
36/67 anonim válasza:
Igen. Èn, es nem a hatas miatt csinalom, hanem azert hogy ne ázzak el, utalom azt az èrzèst!
Drukkolok h karacsonyra pozitivat tesztelj. En a szulinapomra szeretnek pozit. Nyolcadikára! Vagy holnap. Anyukam szulinapjara.. de sztem megfog jonni. Vizszerű fehèr folyasom van. Holnap remelem valami halvany remènyt megpillanthatok!!! :) koszi a drukkot!!!
2016. dec. 6. 23:17
37/67 anonim válasza:
13-as megkérdezhetem hogy te hogyan szedted az E vitamint és a B komplexot?minden nap?a B komplexből mennyit ?köszönöm előre is a válaszod .
2016. dec. 7. 11:23
38/67 anonim válasza:
Szia. Amint ajanlotta a doki, mentem es hazafele vettem.
Aznap kezdtem szedni. E vitamint menzesz alatt 1-2szemet szedek csak.
Amugy minden nap (400mg) bkomplexbol 1et szabad naponta. Parom minden nap szedi mindkettőt
2016. dec. 7. 14:45
39/67 anonim válasza:
én minden nap szedem az E vitamint 800-as folsavval..szerinted az nem gond ?mert sok oldalon olvastam hogy a napi ajánlott adag nőknél 2x400-as folsav.köszönöm a válaszod. :)
2016. dec. 7. 15:03
40/67 anonim válasza:
38# az eleg sok sztem. Nekem vastagotani Kell, De Dokim azt mondta max 400mg es menzeszkor tartsak 1-2nap szunetet !:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!