Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Több mint egy éve nem jön...

Több mint egy éve nem jön össze a baba. Megfordult a fejemben, h talán egy félrelépés segíthet teherbeesi. Szörnyű vagyok?

Figyelt kérdés

2016. szept. 28. 14:16
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
A saját példám azt mutatja, hogy nincs mindig egyértelmű "hunyó". Nálam is és a páromnál is minden rendben. Még sem jön a baba már 3 éve.
2016. szept. 30. 10:53
 32/45 Bakksi válasza:
Dehogy vagy szörnyü! Gyere csinálok én neked gyereket... ;-)
2016. szept. 30. 20:24
 33/45 anonim ***** válasza:

Oké, hogy szeretnél gyereket, de az már messze nem normális, hogy ilyesmi megfordul a fejedben. És ne gyere azzal, hogy nem tudom mit érzel, ugyanis pontosan tudom milyen érzés, ha nem lehet gyereke az embernek.

Beszéld meg a pároddal a továbbiakat.

2016. okt. 1. 02:16
 34/45 Are You Scorpio ***** válasza:
sya sztem teljesen normalis gondolkozas, engem nem zavarna ilyen esetben, ha bnonet mas csinalna fel .. ha gondolod szivesen segitek .. emailt irj areyouscorpio@gmail.com :-) puszi
2016. okt. 1. 07:36
 35/45 anonim ***** válasza:
29%

Volt egy kolléganőm, aki egy év várakozás után pont ezt tette. Három év boldogtalan házasság után, egy éve elváltak. Jelenleg újraházasodik éppen - természetesen nem azok egyikével, akikkel férjét megcsalta. A hölgy sugárzik a boldogságtól, hogy "érzem, hogy ez az igazi". Mintha az elsőnél is valami hasonlót mondott volna, de ebben már nem vagyok biztos. A boldogtalan "apa" a hölgy elmondása alapján rendszeresen látogatja kislányát, illetve még minimum 16 évig fizeti a nem is kevés gyerektartást - semmit sem tud az egészről. Milyen jó is a női hűség és becsület - Istenkém...

A szívesen besegítő uraknak: nehogy azután az a becsületes, szegény sorsú, megvert lány kifogjon egy olyan férfit, akinek lesz annyi esze, hogy válásákor csináltasson -egy ma már épeszű embernél sztenderd- követelménynek számító géntesztet. Mert akkor ööö ... a bíró úr a sírva nyivákoló hölgyet szigorú hangon megkéri, hogy legyen szíves, nevezze akkor meg a vér szerinti apát, akire a gyerektartás rászupportálható. Ismerek olyan konkrét esetet is, mikor negyedjére végre már stimmelt az a huncut vércsoport is, mivel a hölgy nyilvánvalóan elég türelmetlenül próbálkozott a szaporodással. Azt nem tudom, hogy ott lett -e génteszt, vagy símán fizet a tag, mint a katonatiszt. Szépek ezek a dolgok, lesz ez még ennél is jobb. Csak így tovább, előre pajtások... (47/F)

2016. okt. 1. 08:26
 36/45 K...László ***** válasza:
74%
Szívesen csinálok neked gyereket. Biológiailag nálam minden OK, csak 7 éve nem voltam nővel. Műszaki érdeklődésű lesz a gyerek 130-as IQ-val, de sehová nem fog beilleszkedni béna sportteljesítménye miatt. Még a szomszéd körzet iskolájából is átjárnak megnézni, amikor a dagadt elefánt szekrényugrást hajt végre, és ő lesz a kerület híres hülyéje. Mondja majd neki az osztályfőnöke: ha nem tudsz kötélre mászni fiam, akkor még egy csimpánz szintjét sem éred el, mégis hogy a fenébe tudnál te úgy gondolkodni, tanulni, mint egy ember? Emiatt a faterja génjeit okolhatja majd. Ha segítesz felnevelni, én állom az anyagiakat! Remélem, neki jobb gyerekkora lesz, mint nekem volt.
2016. okt. 1. 15:50
 37/45 anonim ***** válasza:
;D
2016. okt. 1. 16:02
 38/45 anonim ***** válasza:
Szia. Én szívesen csinálok neked gyereket. Garantáltan szép és okos lesz, ráadásul még jókat élvezkedhetsz is közben - garantált orgazmus! Szóval írj privit és már dughatunk is. Egyetlen feltételem, hogy semmi romantika, párod elhagyása meg szerelem nem lehet!!
2016. okt. 2. 09:58
 39/45 anonim ***** válasza:
Csak aztán a gyerektartás fizetésére is ilyen lelkesen vállálkozzatok,ha lebukik "anyuka"! :-D
2016. okt. 2. 15:13
 40/45 anonim ***** válasza:

Van baj fejben.

Az ilyesmiket nem a pároddal kellene megbeszélni és a lehetőségeket?

2016. okt. 6. 04:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!