Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Több mint egy éve nem jön...

Több mint egy éve nem jön össze a baba. Megfordult a fejemben, h talán egy félrelépés segíthet teherbeesi. Szörnyű vagyok?

Figyelt kérdés

2016. szept. 28. 14:16
1 2 3 4 5
 21/45 corsair1969 válasza:
92%
Miért lennél szörnyű?Sokan csinálták régen is ezt és ma is. Persze senki sem vallja be a társadalmi konvenciók miatt
2016. szept. 29. 03:06
 22/45 anonim ***** válasza:
66%

"Belevalogatsz ferfiak teren;) Ugyes..."

Húzzál már innen a sértegetéseiddel!! Elsőre nem mindenkiről látszik hogy nőverő vagy 10 év múlva alkoholista lesz vagy 20 év múlva lelép egy 25 évessel!

Kérdező én a helyedben elmennék és újra kivizsgáltatnám magam és ha velem minden rendben, akkor leülnék a párommal és 2 választási lehetősége lenne. Egyik hogy szeret engem, velem akar lenni, tudja mennyire vágyom egy gyerekre ezért elmegy és kivizsgáltatja magát ő is. Egyébként az hogy neki egy másik nőtől van egy gyereke semmit nem jelent a ti esetetekben, lehet nálatok van valami összeférhetetlenség. A második választása az lenne hogy pakol és költözik, ha én családot akarok és a párom tényleg szeret akkor ezt megérti és mindenben partner. Ha nem, akkor ne hátráltasson abban hogy megtaláljam azt akivel mindez nem könyörgés kérdése, hanem természetes folyamata a kapcsolatnak. Fiatalabb te sem leszel.

2016. szept. 29. 06:06
 23/45 A kérdező kommentje:
Miérr ne lenne jó a kapcsolatunk? Ezt nem értem miből szürted le. Senki sem szeret azzal szembesülni, h vmi nem sikerül neki. Ezt megéltem már. Türelmetlen vagyok, és rágörcsöltem. Ezt nem kétlem. De 5év alatt nem jöttem rá, hogy kell NEM RÁGÖRCSÖLNI. Beszéltünk az örökbefogadásról is. De az lehet számomra idegenebb mint a párom számára. Köszönöm a normális válaszokat. A többieknek további olyan boldog életet mint jelenleg. Ha az teszi őket boldoggá h oltogassák az embert olyan formában ahogy tették. Old meg ahogy tudod.-ez a leghasznosabb válasz.
2016. szept. 29. 06:58
 24/45 anonim ***** válasza:
100%
Ha te inkább neveltetsz egy kakukkfiókát a pasiddal,csináld! Túl nagy ára lenne,nem gondolod?
2016. szept. 29. 07:04
 25/45 anonim ***** válasza:
51%
Próbáltad már az Inofolic étrendkiegészítőt? Nekem bevált. És az összes ismerősömnek is azonnal. Olyannak is akinek azt mondták csak lombik jöhet szóba.
2016. szept. 29. 07:07
 26/45 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Az Inofolic -nak van jelentősége mikortól kezdjük? Ciklus függő? Mennyi ideig írtad, itt csak te vagy a párod is?
2016. szept. 29. 07:27
 27/45 A kérdező kommentje:
Nem írtad- ittad bocs
2016. szept. 29. 07:27
 28/45 anonim ***** válasza:
82%

Ne is foglalkozz a sok nagyokossal. Fogalmuk sincs milyen érzés, mikor mindennél jobban vágyik valaki a párjával egy kisbabára, és kilátástalannak, tehetetlennek érzi magát, amiért nem sikerül. Ez egy hatalmas trauma, egy folyamatos frusztráció, stresszhelyzet. Ilyenkor normális, hogy elkeseredett és szélsőséges (akár irracionális) gondolataid vannak.

Ne okold magad, de a párodat se a kudarcért! Elmondom mi lenne szerintem a logikus sorrend:

1) Elkezded kivizsgáltatni magadat - vérvétel, hormonszintek, nőgyógyásszal ultrahangos ciklus-követés. Ezek mind "lájtos" vizsgálatok, nem jár fájdalommal és sok hasznos infóval szolgálnak a hormonrendszered állapotáról.

2) Ha eddig a pontig Veled minden rendben, akkor a párodat kísérd el sperma analízisre. Az hogy 17 évvel ezelőtt fogant egy gyermeke, sajnos semmi garanciát nem jelent arra, hogy ma is termékeny. Opcionálisan ő is elmehet egy vérvételre is, ártani nem árt. És míg az ő spermáját meg nem vizsgálták, ne vesd alá magad nagyobb beavatkozásoknak (pl. petevezető átjárhatósági vizsgálatnak), mert lehet hogy felesleges.

3) Ha a párodnál is mindent rendben találtak, akkor bonyolódnak a dolgok. Ezen a ponton érdemes felkeresnetek egy meddőségi centrumot, ahol minden eszközzel és modern kezelési eljárásokkal segíteni tudnak.

A meddőség nem NŐI probléma! Ugyanolyan gyakran fordul elő férfi meddőség, mint női. Ha szeretnél kitartani a párod mellett és szereted őt, akkor ne generálj több feszültséget azzal hogy titokban megcsalod őt. Van elég nagy gondotok enélkül is. Inkább keressetek felelős, közös megoldást: pl. inszemináció, lombik, donor sperma, donor petesejt, örökbefogadás.

2016. szept. 29. 08:48
 29/45 anonim ***** válasza:
Sokkal egyszerűbb lenne,ha a férfi kezdené a kivizsgáltatást,hisz az csak sperma vizsgálatból áll...
2016. szept. 29. 09:52
 30/45 A kérdező kommentje:
Mint írtam én túl vagyok rajta. Ismét. Átjárható vagyok. 3 és 21 napi vvétel rendben. Az uh is nyomon követte a peteérésem. Tudom h a sperma vizsgálat következik. Kicsit én is tartok tőle. Ha esetleg nem stimmel, mi lesz? Hogy fog rá reagálni?! Nem gondoltam volna az előbbi kapcsolatomban sem, h összeomlik, rajtam csattan.
2016. szept. 29. 10:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!