Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Több mint egy éve nem jön...

Több mint egy éve nem jön össze a baba. Megfordult a fejemben, h talán egy félrelépés segíthet teherbeesi. Szörnyű vagyok?

Figyelt kérdés

2016. szept. 28. 14:16
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
88%
A baj az hogy annyira rápörögtél a baba témára hogy már tökmindegy kitől, csak legyen. Ha szereted a párodat menjetek el egy kivizsgálásra mindketten. Ott majd kiderül mi a gond. Ha nem szeretitek egymást akkor meg külön kell menni. Ha félrelépsz és valami csoda folytán egyből megfogan a baba, az úgyis kiderül előbb-utóbb. Hacsak nem találsz valakit aki a párod hasonmása, de távol álljon tőlem hogy ezt tanácsoljam. Nem gondolom hogy szörnyű vagy, csak kétségbeesett és önző.
2016. szept. 28. 15:12
 12/45 anonim ***** válasza:
72%

Az nem merült fel benned, hogy esetleg nálad van probléma? Akkor hiába dugsz félre nem lesz megoldás.

Inkább egy meddőségi központot javaslok ha gyereket szeretnétek.

Ha meg félrelépni válj el és ne keres kamu indokot rá.

2016. szept. 28. 16:38
 13/45 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem nem vagy szörnyű, csak el vagy keseredve és mindennél jobban vágysz egy babára. Ilyenkor megjelennek szélsőséges gondolatok.
2016. szept. 28. 17:57
 14/45 A kérdező kommentje:
3évig jártunk meddőségibe, a volt férjemmel. Nála volt a gond. Nem tudta feldolgozni, ezért agresszív lett. Összevert nem 1x-2x, amikor rájött. A mostani párommal, kiakadt h mit akarok én rajta is vizsgáltatni, hisz neki van már egy 16éves gyereke, mikor engem kivizsgálták a nőgyógyász. Lehet ezt az elején kellett volna leírni.
2016. szept. 28. 18:07
 15/45 A kérdező kommentje:
Bocs, a teló átszerkeszti amit írok.
2016. szept. 28. 18:08
 16/45 anonim ***** válasza:
47%
Belevalogatsz ferfiak teren;) Ugyes...
2016. szept. 28. 18:30
 17/45 A kérdező kommentje:
Innen ez nem tűnik ilyen poénosnak
2016. szept. 28. 18:33
 18/45 A kérdező kommentje:
Hogy mennyi rosszindulatú ember van. Troll a kérdés, mert 4órán keresztül nem néztem rá. Fantasztikus. Ti mind a gép előtt ültök napi 24-ben?
2016. szept. 28. 19:00
 19/45 anonim ***** válasza:
59%

Intő jelek,h talán.nem kéne erőltetni a gyerektémát!

Remélem idejében fogod majd ezeket a jeleket és nem jössz vissza,hogy a párom le sem szr,nem foglalkozik a gyerekkel (hisz most veled sem foglalkozik,oldjad meg,ahogy tudod!)

2016. szept. 28. 19:33
 20/45 anonim ***** válasza:
53%
Na latod. Te is tudod, hogy nem jo a kapcsolat. Biztos, hogy igy szeretnel gyereket?
2016. szept. 28. 20:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!