Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Több mint egy éve nem jön...

Több mint egy éve nem jön össze a baba. Megfordult a fejemben, h talán egy félrelépés segíthet teherbeesi. Szörnyű vagyok?

Figyelt kérdés

2016. szept. 28. 14:16
1 2 3 4 5
 1/45 anonim ***** válasza:
78%
Reméljuk inkabb csak troll.
2016. szept. 28. 14:17
 2/45 anonim ***** válasza:
89%

Egy orvos segíthet teherbe esni... Minek félrelépni???

Ha véletlenül nem kamu a kérdésed akkor... Menj el orvoshoz, vérvételből minden kiderül. A párod elmehet sperma vizsgálatra.

Vannak már peteérést serkentő gyógyszerek is.

Mi végig csináltuk a férjemmel és miután elkezdtem szedni a gyógyszereket, teherbe is estem.

2016. szept. 28. 14:21
 3/45 anonim ***** válasza:
66%
Nehogy már az orvosi vizsgálatok segítsenek...Hová gondolok?...igazad van.
2016. szept. 28. 14:21
 4/45 anonim ***** válasza:
92%

nem is értem hogy juthat ilyen az eszedbe..

az ilyesmi előbb utóbb úgyis kiderül.

meg a lelkiismeretedfurdalásod is lenne..

A

Ráadásul ha nálad van a gond akkor hiába próbálkoznál másnál..

egyszerűbb dokihoz fordulni..

2016. szept. 28. 14:25
 5/45 anonim ***** válasza:
90%
Szörnyű vagy, igen. Már ne is haragudj, de neked a férjed/párod csak arra kell, hogy gyereked legyen, vagy valóban a társad? Mi van, ha veled van a gond?
2016. szept. 28. 14:27
 6/45 anonim ***** válasza:
84%
Tipikus kamukérdés.Egy sor,semmi kifejtés.Kommentvadász,ahová nem ír többet a kérdező,csak röhög a több oldalnyi válaszon.
2016. szept. 28. 14:29
 7/45 anonim ***** válasza:
79%
A kerdesbol itelve kizartnak tartom, hogy ti normalis parkapcsolatban eltek, szoval szerintem oruljetek, hogy nem jon a gyerek.
2016. szept. 28. 14:30
 8/45 anonim ***** válasza:
57%

Hogy segítene már egy félreqrás azon,ha nem jön a gyerek?

Gondolod,ha más beakaszt,akkor teherbeverődsz? Vagy a pasid lépjen félre és csináljon fel mást?

2016. szept. 28. 14:38
 9/45 anonim ***** válasza:
49%
igen
2016. szept. 28. 14:48
 10/45 Kései Sirató ***** válasza:
85%

Menj el nőgyógyászhoz, de azt mondd neki, hogy 2 éve nem jön össze. Hivatalosan 2 év alatt kell összejönnie és az még normális, azaz viszonylag kvázi gyakran előfordul.

Szóval mondd, h 2 éve nem jön össze és kivizsgál és megtudod, mi a baj. A barátnőmnek hormonkezelés kellett (3 hónapig szedett egy gyógyszert ) utána össze is jött egyből.

2016. szept. 28. 15:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!