Több mint egy éve nem jön össze a baba. Megfordult a fejemben, h talán egy félrelépés segíthet teherbeesi. Szörnyű vagyok?
Egy orvos segíthet teherbe esni... Minek félrelépni???
Ha véletlenül nem kamu a kérdésed akkor... Menj el orvoshoz, vérvételből minden kiderül. A párod elmehet sperma vizsgálatra.
Vannak már peteérést serkentő gyógyszerek is.
Mi végig csináltuk a férjemmel és miután elkezdtem szedni a gyógyszereket, teherbe is estem.
nem is értem hogy juthat ilyen az eszedbe..
az ilyesmi előbb utóbb úgyis kiderül.
meg a lelkiismeretedfurdalásod is lenne..
A
Ráadásul ha nálad van a gond akkor hiába próbálkoznál másnál..
egyszerűbb dokihoz fordulni..
Hogy segítene már egy félreqrás azon,ha nem jön a gyerek?
Gondolod,ha más beakaszt,akkor teherbeverődsz? Vagy a pasid lépjen félre és csináljon fel mást?
Menj el nőgyógyászhoz, de azt mondd neki, hogy 2 éve nem jön össze. Hivatalosan 2 év alatt kell összejönnie és az még normális, azaz viszonylag kvázi gyakran előfordul.
Szóval mondd, h 2 éve nem jön össze és kivizsgál és megtudod, mi a baj. A barátnőmnek hormonkezelés kellett (3 hónapig szedett egy gyógyszert ) utána össze is jött egyből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!