Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » 2 vetélés után a 3. terhesség...

2 vetélés után a 3. terhesség mennyivel lehet sikeres? Olyanok válaszát várom akiknek ilyen vagy ehhez hasonló problémája van vagy akivel vagy valamelyik ismerősével történt ilyen.

Figyelt kérdés

2016. jún. 4. 14:49
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
3-as vagyok.Eszembe jutott , hogy palástfű teát ittam még minden nap 1 csészével.
2016. jún. 13. 14:14
 22/28 A kérdező kommentje:
20 as) mi is a 7 hétben vagyunk és remélem igazad lesz mert most nagyon sorstársak vagyunk egy idősek is a terhességeink.én progesterone exeltis,aspirin protect,elevit,magne b6extra ezeket szedem.remélem ez a hormon bogyó segít majd.ilyen soha ne történjen senkivel.nem történhet meg mégegyszer!
2016. jún. 14. 05:18
 23/28 anonim ***** válasza:
Így van, minden rendben lessz!! Anyukàk leszünk :) Velünk kell, hogy maradjanak ezek a kis angyalkàk! Én màr feladtam, hogy lessz babànk, mire hirtelen itt volt a kicsi:) Igen, nagyon sors társak vagyunk!! Több vetélésünk is volt, és pont egyidősek vagyunk! Amiket eszel bogyokat azok mind nagyon jó. Így most kivéded a sàrgatest problémákat, vérsűrűség bajokat. Eszed a baba vitamint, magnéziumot!! Mindennek jónak kell lennie!;) Mindent megteszel magatokért! :) Én utro hüvely golyót használok 2x1, magnéziumot 3x1, fraxiparin vér higitó szuri, fél szem bromot, femibiont:) elég felsorolni:) ma megyek uh ra! Hetente kell, így 5 vetélés után:( Te mikor mész legközelebb? Sokat pihenek! Te pihizel?
2016. jún. 14. 11:47
 24/28 A kérdező kommentje:
Én is remélem ,hogy minden rendben lesz! Én holnap megyek uh -ra te meg irj hogy mit mondtak kiváncsi vagyok.ezt a mindjárt megjön érzést te szoktad érezni?mert én mostanában néha de lehet csak a stressz miatt mert amnyira aggodom.
2016. jún. 15. 05:20
 25/28 anonim ***** válasza:
Szia. Minden jó volt a dokinàl! Hâla Istennek! Szépen fejlődik! Igen, szoktam érezni. Teljesen normális jelenség, azt mondta a dokim. Sogornőm 5 hónapos babàs és még ő is szokta érezni. Ez nem gond!! ;) Írj majd, mivolt a dokinàl. Szoritok!! Ne idegeskedj!!! Kérlek!! Nem tesz jót!!
2016. jún. 15. 10:34
 26/28 anonim ***** válasza:
Szia. Miért nem írsz? Baj van!?
2016. jún. 17. 13:15
 27/28 A kérdező kommentje:
Szia! Örülök hogy minden rendben nálatok , szerencsére nálunk is minden oké eddig.3 hét mulva kell mennem legközelebb nőgyógyhoz addig biztos rágni fogom a kefét hogy minden rendben legyen.neked mikor kell menni legközelebb?
2016. jún. 18. 06:37
 28/28 anonim ***** válasza:
Végre, hogy irtàl!! 2 hét múlva megyek uh ra. Jövőhéten meg a védőnőhőz! + Vérvételek! Én is így vagyok ezzel, addig izgulok. De, nem úgy mint eddig. Màr nyugodtabb vagyok mint a nagyon elején😃 örülök, hogy minden ok veletek!
2016. jún. 18. 13:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!