Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » 2 vetélés után a 3. terhesség...

2 vetélés után a 3. terhesség mennyivel lehet sikeres? Olyanok válaszát várom akiknek ilyen vagy ehhez hasonló problémája van vagy akivel vagy valamelyik ismerősével történt ilyen.

Figyelt kérdés

2016. jún. 4. 14:49
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Kedves 10-es vàlaszoló! Megkérdezhetem,hogy neked milyen problémára kellett a vérhigito?
2016. jún. 8. 16:47
 12/28 A kérdező kommentje:
Igen ezt a vérhigítót milyen esetekben írja fel a doki? Többeknél hallottam erről.amúgy gratulálok a picihez, jó hallani hogy vannak sikeres esetek ez erőt ad mindenkinek aki átélte már ezt a borzalmat
2016. jún. 9. 04:43
 13/28 anonim ***** válasza:

Még nem vàlaszolt ;(

Nekem prothrombin g20210a és mthfr mutàciom van. Nekem ezek miatt kell a vérhigito! Màr a probàlkozàstol szurom magam. Genetikai vizsgálaton derült ki. Sok vetélés után.;(

2016. jún. 9. 14:25
 14/28 anonim ***** válasza:

2-es válaszoló vagyok:

nekem és a barátnőmnek is, akinek több vetélése volt, leiden heterozigóta génmutáció miatt kellett szúrnunk magunkat. Én tudtam a terhesség előtt, így rögtön a pozitív teszttől el tudtam kezdeni, neki csak 1 sikeres terhesség (nem minden esetben okoz gondot, de okozhat vetélést) és több vetélés után derült ki.

2016. jún. 9. 14:30
 15/28 anonim ***** válasza:

Kedves 2-es!

Akkor reménykedem, hogy ma jót mond a doki nekünk. Ma vagyok 6 hetes! Rem segítet a szuri,nekem is!

2016. jún. 9. 15:43
 16/28 anonim ***** válasza:

#10 vagyok

Arra kaptam a verhigitot, hogy megfelelo legyen a mehlepeny verellatasa. Ha tul suru a ver ( ne adja Isten verrogos), akkor nem megy at eleg ver (ezaltal oxigen), es elhal a terhesseg.

2016. jún. 9. 18:01
 17/28 A kérdező kommentje:
Az aspirin protect az vérhigító? Tegnap voltam dokinál de nemtudtam megkérdezni tőle mert nem mondta hogy az mire lesz csak azt hogy az jó és írt még fel progesterone exeltist(200mg)2×1 et.
2016. jún. 10. 08:38
 18/28 anonim ***** válasza:
Igen az is vérhigitó! Enyhébb fajta az aspirin. Sokan csak ilyet kapnak a dokitol, nem pedig szurit! Hogy vagy? Mikor mész uh rá?
2016. jún. 10. 09:27
 19/28 A kérdező kommentje:
Tegnap előtt voltam Uh - n és egy 5mm es kis valamit látott és szívhang is volt de én mégsem tudok örülni mert annyira félek hogy ő is elhagy majd engem.csak az tudná enyhíteni a rettegésem ha már a 13 hét után lennénk.
2016. jún. 11. 07:17
 20/28 anonim ***** válasza:
Szia. Ne aggódj!!! Csak pozitívan!! Tudom, hogy nagyon nehéz. Pont ugyan így vagyunk mi is. Van màr szivhang! Most vagyok a 7. hét elején.. van, hogy őrülünk, de van mikor akkora félelem uralkodik el rajtunk a férjemmel, hogy nehogy elmenjen.. de nem fog. Veletek marad!!! És velünk is!! Majd csak itt lessz a 12. hét!!! Használsz valami gyógyszert? Baba vitamin? Gyógy tea? Csak++++++++ van!!!👶🍼
2016. jún. 13. 13:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!