2 vetélés után a 3. terhesség mennyivel lehet sikeres? Olyanok válaszát várom akiknek ilyen vagy ehhez hasonló problémája van vagy akivel vagy valamelyik ismerősével történt ilyen.
Még nem vàlaszolt ;(
Nekem prothrombin g20210a és mthfr mutàciom van. Nekem ezek miatt kell a vérhigito! Màr a probàlkozàstol szurom magam. Genetikai vizsgálaton derült ki. Sok vetélés után.;(
2-es válaszoló vagyok:
nekem és a barátnőmnek is, akinek több vetélése volt, leiden heterozigóta génmutáció miatt kellett szúrnunk magunkat. Én tudtam a terhesség előtt, így rögtön a pozitív teszttől el tudtam kezdeni, neki csak 1 sikeres terhesség (nem minden esetben okoz gondot, de okozhat vetélést) és több vetélés után derült ki.
Kedves 2-es!
Akkor reménykedem, hogy ma jót mond a doki nekünk. Ma vagyok 6 hetes! Rem segítet a szuri,nekem is!
#10 vagyok
Arra kaptam a verhigitot, hogy megfelelo legyen a mehlepeny verellatasa. Ha tul suru a ver ( ne adja Isten verrogos), akkor nem megy at eleg ver (ezaltal oxigen), es elhal a terhesseg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!