Kerlek valaki segitsen. Ma voltam dokinal 6 hetes vagyokw. Annyit mondott van terhesség szivhang nincsen es mar kene lennie, plusz ott van egy 8 cm es ciszta. Valaki hasonló helyzetbe?
Szerintem még lehet szívhang, ne aggódj, lehet hogy csak később fogant a baba, sok ilyet hallani!
Én 6+4 hetes vagyok és én meg ma este megyek először dokihoz, én is félek amúgy mit fog látni.
A cisztáról meg úgy tudom, hogy gyakori a terhességeknél de általában, ahogy a baba nő úgy szét is pukkad a ciszta.
7-8 hetesen volt szívhang, direkt az orvos hívott vissza ennyi idős terhesen, mivel, ekkor szokott szívhang lenni.
Másik orvost nem akarsz felkeresni?
6 hetesen meg a legtobb eseben nincs szivhang!
Majd 8 hetesen. Ciszta nekem is volt, az nem zavart be.
A dokid ugy erzem nem egy nagy szakerto. Gondolom csak a penzre megy, undorito. En messzire elkerulnem...
Es ilyenkor meg felesleges orvoshoz menni, leghamarabb a 8. heten erdemes.
nekem 8,5 centis többrekeszes tékasejtes cystam volt, mellette terhesség is. Nálam deformálta a cysta a méhem is, ezáltal a petezsák is összenyomódott.azt mondták szinte borítékolni tudják a missed ab-ot.Jelenleg a 35. hétben vagyok a babával akinek el kellett volna halnia :)
Szívhang még lehet. a cystara meg egy tanács, isowhey zero fehérjepor,igen amit a testépítő boltokban lehet kapni. a lombikosoknak is kell ha túl vannak stimulálva. szépen reagált rá a cystam, a 13. hétre 3 centire zsugorodott. és rengeteg folyadék. sok pihenés - nagyméretű cysta képes megtekeredni a saját tengelye körül a tehetetlenségéből adódóan és ezáltal megcsavarni a petevezetőt ami akut hasat okoz-, no szex.ezeket onnan tudom, hogy nálam is ez a helyzet állt fent, csak az én gyerkőcöm 2 éves volt mikor ezek a dolgok zajlottak.
de ha él a terhesség nem adhatnak non-szteroid gyulladásgátlót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!