2 vetélés után a 3. terhesség mennyivel lehet sikeres? Olyanok válaszát várom akiknek ilyen vagy ehhez hasonló problémája van vagy akivel vagy valamelyik ismerősével történt ilyen.
Szia! Bár velem ilyen nem történt és ismerősről sem tudok! Az kiderült hogy miért volt a vetélés? :(
Nekünk nem akar összejönni a baba 2 éve várjuk a csodát (probléma kiderítve már hálisten) nekem ez volt a második clostis hónapom, várom az eredményét :)
Ne haragudj hogy nem tudtam neked érdemleges választ írni, gondoltam leírom az én 'kis' történetemet!
Minden jót neked! :)
A szövettan általában nem mutat semmit, abból nem lehet kiindulni. Neked kell(ene) elmenni vizsgálatokra ahhoz, hogy kiderüljön, mi okozta a vetélést.
De most, hogy babát vársz, csak annyit tehetsz, hogy vigyázol rá. Segíteni szokott a progeszteron pótlás (pl: Utrogestan gyógyszer vagy kúp), mert elég gyakran az ismétlődő vetéléseknél ez az ok játszik szerepet. Az benne a jó, hogy ártani nem árthatsz vele a babának. Írasd fel az orvosoddal minél hamarabb!
Jófejek az orvosok ezzel a dumával, hogy a természet szelektál. Egy vetélésnél még azt mondom, oké, de kettő...
Kedves Kérdező!
Menj el egy magánrendelésre, legalább egy uh-ra. Az nem kerül olyan sokba, és megnyugodhatsz. Kapsz utro-t, és ha minden oké, akkor járhatsz tovább a normál terhesgondozásra. Az eleje a kritikus, akkor kell a több figyelem, és a szakszerű orvosi hozzáállás.
Nalam is voltak vetelesek. Aztan 2014 oszen teherbe estem. Uj dokit valasztottam. Adott verhigitot, progeszteront, Aspirint.
Az eredmeny eppen a torolkozoket ramolja ki a szekrenybol...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!